Stigli su ruževi s potpisom Victoria’s Secret anđela

02.11.2017.

Victoria's Secret manekenke su pripremile odgovor na ruževe Kylie Jenner i predstavile vlastite setove ruževa koji se već nalaze u prodaji

Svoje setove ruževa predstavile su Elsa Hosk, Sara Sampaio, Jasmine Tookes i Martha Hunt usuret blagdanskoj sezoni. Svaki set sadrži olovku za usne, mat ruž i sjajilo stoga možete nositi samo matirani ruž ili preko njega staviti potez sjajila koji će vam dati odličan blagdanski sjaj.

Svaki set stoji 24,50 dolara što ih čini jeftinijma od setova Kylie Jenner, no hoće li uspjeti doseći takvu popularnost je vrlo upitno. Oni se u Victoria’s Secret online trgovini već mogu nabavit, a dostavljaju ih i u Hrvatsku!

Piše: N.B.
Foto Victoria’s Secret

Pročitajte i...

Na koje sve načine trendseterice nose šalove i marame?

Inovativni načini da začinite svoje odjevne kombinacije u hladnije dane

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Nanny Fine - neočekivana modna inspiracija 2020.

Modnu inspiraciju potražile smo u camp ikoni 90-ih i pronašle komade od umjetnog krzna koji vrište: Miss Fiiiiine!

▲ Povratak na vrh