Stiže lak za nokte s okusom – nikad nećete pogoditi čega!

23.03.2017.

Prosecco i lak za nokte! Tko će nam zamjeriti ako ga malo i licnemo?

Ako ste ikada otišli na manikuru i usput poželjeli ispijati omiljeni pjenušac (jer želite uživati u životu punim plućima), imamo dobre vijesti za vas. Tvrtka “Groupon” kreirala je lak za nokte napravljen sa prošekom, koji ima okus i miriše poput ovog pjenušavog napitka!

Prema njihovoj službenoj internetskoj stranici, ovaj će “alkoholni” lak za nokte lansirati u čast Majčinog dana. Osim što je okusa omiljenog pića, lak i izgleda poput čaše prošeka, metalno zlatne boje i svjetlucavog završetka kada se nanese.

 

N. P.
Fotografija Getty Images

Pročitajte i...

foreo

Ove godine za Majčin dan svojoj mami poklonite dar – vremena

Premda ne možemo vratiti vrijeme i reći svojim majkama da idu mirno na spavanje jer će sve biti ok, ovim poklonima možemo poništiti učinak besanih noći i dana ispunjenih brigom

Nešto biste gricnuli?

U slučaju krize, samo recite ne klasičnim napastima. Pomladite se i na zdrav način utažite glad šakom svježeg ili sušenog voća

Pretvorite svoj dom u SPA oazu u tri koraka

Imamo plan za ovaj vikend: blistava koža do ponedjeljka!

eucerin

Eucerin AtopiControl pruža učinkovitu njegu od prvog dana

Koža je naš najveći organ i najuočljiviji pokazatelj zdravlja. Stanje naše kože utječe na naše mišljenje o sebi i na dojam drugih ljudi o nama. Zato problemi s kožom osim fizičkih simptoma često izazivaju i psihičke simptome, a roditeljima je posebno teško kada njihovo dijete pokazuje simptome istog stanja kože.

Nova formula Lancôme kreme za područje oko očiju štiti od onečišćenja i posvjetljuje tamne krugove

U današnjem svijetu kada je nošenje maske postalo neizbježan dio naše svakodnevne rutine, kao vidljivi dio lica, naše oči dolaze do posebnog izražaja. Dio lica koji iskazuje našu snagu i emocije, također je nježan i osjetljiv.

▲ Povratak na vrh