Što se dogodi kada se spoje Sephora i Moschino?

19.04.2019.

Otkrivamo vam kolekciju koja nas je oborila s nogu

Nije nikakva tajna da obožavamo razigranu estetiku po kojoj je Moschino postao prepoznatljiv pod vodstvom kreativnog direktora Jeremyja Scotta, a kolekcija šminke koja je nastala u suradnji sa Sephorom jednostavno nas je oborila s nogu.

Prisjetimo se ovo je druga kolekcija u uspješnoj suradnji dvaju brendova, a inspiracija za posljednju kolekciju je ni manje ni više nego školski pribor!

Tako ćete od 25. travnja kada kolekcija stiže u prodaju moći nabaviti kistove za šminku u obliku olovaka, highlightere u obliku markera ili pak paletu sjenila za oči koja dolazi u pakiranju koje izgleda kao laptop.

Piše: A.S.

Foto: Sephora / product shots

Pročitajte i...

Kako prestati dodirivati lice

Trikovi koji će vam pomoći da što manje dodirujete lice

Vrijeme je da se otarasimo ove loše navike

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

▲ Povratak na vrh