Makeup ikona koju obožavaju žene diljem svijeta u novom izdanju

05.02.2021.

Jedan, višenamjenski stick: Teint Idole Ultra Wear puder u sticku obožavaju žene diljem svijeta. S prosječnom recenzijom 4.5 zvjezdica, osvojio je više od 1600 recenzija s 5 zvjezdica na stranicama Lancômea i stranicama e-trgovaca.

Danas je ponovno rekreirana ova on-the-go ikona. Ista dobitna formula, ista paleta nijansi; Teint Idole Ultra Wear stick dobio je luksuzno, profesionalno pakiranje s novom, ugrađenom kabuki četkicom. Štoviše, ikonična Teint Idole Ultra Wear linija sada je obogaćena rumenilima i highlighterima.

Novo, profesionalno pakiranje

Inspiriran ženama, kreiran za brže i lakše korištenje bilo kada, bilo gdje.

Najbolje karakteristike sačuvane, ostale unaprijeđene: zahvaljujući novom profesionalnom pakiranju i aplikatoru, originalna formula u nijansama s do 24-satnom pokrivnom moći sada je još bolja.

Teint Idole Ultra Wear puder u sticku sada dolazi s ugrađenom kabuki četkicom za precizno konturiranje i stapanje s kožom, a dostupan je u 10 nijansi.

Teint Idole Ultra Wear Blur & Go Stick

Koristi se kao baza za cijelo lice kako bi puder bio učinkovitiji ili se nanosi na određene zone kako bi kontrolirao sjaj. Teint Idole Ultra Wear Blur & Go Stick može se koristiti za popravljanje ili za osvježavanje šminke bilo kada, bilo gdje.

Nova Teint Idole Ultra Wear Rumenila i Highlighteri u Stiku

Tri poželjne nijanse rumenila odgovarat će svakom tonu kože dok će highlighteri upotpuniti vaš makeup blistavim finišem.

Nova Teint Idole Ultra Wear rumenila u sticku dostupna su u tri nijanse: 01 Ambitious Pink, 02 Daring Peach i 03 Wild Ruby.

Novi Teint Idole Ultra Wear highlighteri dostupni su u tri nijanse: 01 Vibrant Lilac, 02 Intense Gold i 03 Generous Honey.

Proizvod je dostupan u Müller poslovnicama, a uskoro i u Douglas poslovnicama kao i na Douglas.hr.

Pročitajte i...

Poklanjamo vam Lancôme tekuću hidratantnu njegu Hydra Zen Anti-Stress

Koji će poklon razveseliti i razmaziti svaku ženu u vašem životu i nagraditi ju za sve one lijepe i nezaboravne trenutke koje ste zajedno proživjeli ove godine? Kako bi vam olakšao blagdanske nedoumice oko odabira savršenog poklona za mamu, sestru ili prijateljicu - Elle donosi originalan savjet za božićni poklon – s kojim zasigurno nećete pogriješiti

Od sex simbola do farmerice

Pogodite koja je holivudska glumica od beauty ambasadorice postala farmerica i inspiracija svim "late bloomerima"

Je li ovo najbolji beauty blast from the past ikada?!

Lancôme u prodaju vraća svoje neprežaljene Juicy Tubes

▲ Povratak na vrh