Tetovaže inspirirane svijetom ljepote

03.05.2018.

Donosimo vam genijalne ideje za elegantne tetovaže inspirirane svijetom ljepote

Ako obožavate svijet ljepote, stan vam je prepun šminke i proizvoda za kosu, zašto ne biste svoju ljubav pretvorili u nešto trajno?

U nastavku vam donosimo genijalne ideje za tetovaže inspirirane svijetom ljepote. Od cijelih make-up kitova, parfema, lakova za nokte do suptilnih tetovaža trepavica. Ako se odlučite na ovaj veliki korak zasigurno ćete ovdje pronaći nešto što će vas inspirirati.

A post shared by Gloria Zhang (@gloriatattoo) on

A post shared by Karolina W (@trendy1995) on

A post shared by Pietrz-Art Tattoo (@pietrzart) on

Piše: A.S.

Foto: Instagram

Pročitajte i...

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Otkrijte 5 tajni Audrey Hepburn za bezvremensku ljepotu

Iako se kozmetika tijekom godina mijenjala, neki su savjeti ostali univerzalni

Kada je vrijeme za botoks i druga anti-age pitanja i odgovori

Vi ste pitali, a mi smo doznali odgovore: kada je vrijeme za prvu anti-age kremu, a kad za prvi botoks, koji tip kože sporije stari i koliko novca treba potrošiti da izgledamo mlađe nego što to pokazuje naša osobna iskaznica

▲ Povratak na vrh