Thom Browne je stvorio svoju prvu kolekciju parfema

07.10.2019.

Parfemski debi

Američki dizajner Tom Browne predstavio je vlastitu liniju mirisa. Kolekcija sadrži šest parfema na bazi vetivera. Ulje ove biljke smatra se jednom od najpopularnijih komponenti u proizvodnji aroma. Eterično ulje vetivera se zbog umirujućeg djelovanja naziva “uljem mira”. Miris vetivera može se opisati kao prilično dubok, drveni, slatki, zemljani, jantarni. I dok noviteti parfema još nisu stigli u prodaju, možemo samo nagađati kako će se arome u potpunosti zvati.

 

 

Naziv parfema sastoji se od osam brojeva: prvih šest je datum rođenja gospodina Brownea, a posljednja dva su serijski broj mirisa. Dizajn prozirnih boca izgleda sažeto i suzdržano, što je u stilu modne kuće. Od ukrasa možemo primijetiti samo je prugasti vez na kapama.

Novi artikli se mogu naručiti od sljedećeg mjeseca na službenoj web stranici robne marke ili kupiti u maloprodajnom lancu Dover Street Market.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Thom Browne

Pročitajte i...

Yves Saint Laurent: Predstavljen novi parfem za žene, LIBRE!

sinoć je neo-renesansna palača u samom srcu Zagreba, Muzej Mimara, odisala luksuzom i mirisnim potpisom Yves Saint Laurenta

Twinset predstavlja svoj parfem kojim slavi ženstvenost

Dora Bagriche, francusko-alžirska parfumeristica odabrala je profinjene mirisne note za svaki od ovih ideala tako kreirajući prvu Twinset Milano parfemsku vodicu

▲ Povratak na vrh