Što imate u neseseru?

Neseser
26.11.2013.

Konzultirajte se s vizažisticom Ivanom Bilandžijom Billy i uvedite reda u svoj šarmantni beauty-kaos

Kad kažemo konzultirajte se s Billy, zaista mislimo na mogućnost razgovora s našom poznatom vizažisticom Ivanom Bilandžijom.

Billy će točno u podne ove subote i nedjelje (30. studenog i 1. prosinca) na ‘Festivalu dobrog stila powered by Bipa’ u City Center One East na Illamasqua Fantasy Showu demonstrirati kako promijeniti 10 različitih make-up lookova za samo 20 minuta.

Prije nego što dođete, uz pomoć Billynih savjeta (u fotogaleriji) provjerite imate li sve što je potrebno za učinkovito održavanje svoga make-up looka tijekom dana.

Ako otkrijete da u vašem neseseru ima svega osim šest ključnih make-up proizvoda, razmislite o isplativom ulaganju u kvalitetnu i povoljnu šminku britanskog brenda Illamasqua.

Više o njezi i uljepšavanju lica, kože i kose doznajte od stručnjaka iz čitave Hrvatske koji će ovog vikenda izlagati na ‘Festivalu dobrog stila powered by Bipa’ u City Center One East.

Foto: Getty Images, press

 

Pročitajte i...

Festival dobrog stila

Pozvani ste na Festival dobrog stila

Tijekom ove subote i nedjelje zabavite se i doznajte sve o njezi i uljepšavanju lica, tijela i kose u zagrebačkom City Center One East

Festival dobrog stila

Stilske vježbe

Uoči skorog 'Festivala dobrog stila' dizajnerica Aleksandra Dojčinović podsjeća što se trebate zapitati prije kupnje ključnih modnih komada

Kada, kako i zašto: glavna pitanja o noćnoj njezi lica

Koja je razlika između dnevnih i noćnih krema?

5 čarobnih namirnica za detoksikaciju

Zrno kamene soli svako jutro napravit će čuda za vaš organizam. A evo koje još namirnice morate uvesti u prehranu želite li izbaciti toksine, živjeti zdavije i izgledati bolje!

ELLE 5 beauty minuta: Leonie Hanne

Popričali smo o beauty temama sa super popularnom blogericom!

▲ Povratak na vrh