Trikovi za pomlađivanje lica

25.11.2013.

Vizažistica slavnih Jackie Tyson otkriva kakvom ćete šminkom i anti-age kozmetikom najlakše izbrisati umor i bore

Bore su najizraženije na suhoj koži pa britanska vizažistica Jackie Tyson bira šminku i kozmetičke preparate koji će pouzdano prikriti nedostatke, dok će istodobno nahraniti i hidratirati kožu lica.

Njega lica

Ženama u najboljim godinama Tysonova preporučuje anti-age proizvode obogaćene reflektirajućim česticama koje će kamuflirati umor i bore.

Make-up podloga

Jackie je otkrila trik za postizanje porculanskog tena bez obzira na godine. „Kako bi make-up look bio postojan, prije pudera nanesite laganu podlogu ili primer. Tako puder neće ‘skliznuti’ tijekom dana, a podloga će popuniti bore i prekriti ostale nepravilnosti.“

(Više u temi Nova generacija make-up podloga.)

Zaštitni faktor

Ako imate problema s hiperpigmentacijskim pjegicama i mrljama, ni tijekom zimskih mjeseci ne biste smjeli zaboraviti na kozmetičke proizvode ‘opremljene’ zaštitnim faktorom.

„Birajte tekuće pudere lagane teksture koji neće zatvoriti pore i stvoriti ‘masku’ na licu. Ako vaša uobičajena dnevna krema nema zaštitni filtar od UV-zračenja, tijekom zime kombinirajte je s tekućim puderom koji je obogaćen zaštitnim faktorom 15“, savjetuje Tysonova.

© Cover Media, Getty Images, press

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Radiofrekvencijom konzervirajte mladenačku ljepotu

Sve što trebate znati o najnovijem tretmanu pomlađivanja kože lica

14 odličnih anti-age dnevnih krema sa zaštitnim faktorom

Formule koje će zrelu kožu zaštititi od sunca i vanjskih utjecaja

15 učinkovitih anti-age seruma

Lijepa i mladolika koža u svakom trenu

Tekući puderi kao stvoreni za masnu kožu

Kakav puder odabrati ako imate kožu koja se brzo masti?

▲ Povratak na vrh