U dobrom društvu

03.10.2014.

U Zagrebu je održano predstavljanje novog muškog mirisa poznate francuske parfemske kuće Guerlain

Predstavljanje je svojim je dolaskom podržala i veleposlanica Republike Francuske u Hrvatskoj, Michéle Boccoz. Brand menadžerica za Guerlain, Nataša Katanec, prisutnima je predstavila mirisni novitet i posebno naglasila zadovoljstvo dolaskom veleposlanice Boccoz.

„Idealan muškarac je mit, a njegov miris, realnost.“ Poruka je to koja dolazi iz Guerlaina, a vezana je uz novi muški miris L’Homme Ideal. Tri akorda kreirana s profinjenim i živahnim sastojcima odgovaraju svim karakteristikama modernog muškarca.

 

Nataša Katanec, brand menadžerica za Guerlain, Michele Boccoz, veleposlanica Rep. Francuske u Hrvatskoj, G. Jean Luc Thomas i Danira Orešić

Nataša Katanec, brand menadžerica za Guerlain, Michele Boccoz, veleposlanica Rep. Francuske u Hrvatskoj, Jean Luc Thomas i Danira Orešić

 

Mirisna kompozicija

Ključ ovog mirisa je „amaretto“ akord koji ga čini nezaboravnim. Jedinstvenost i prepoznatljivost L’Homme Ideal mirisa leži u bademu, naslijeđenom od Jicky mirisa, kreiranog davne 1889., koji je demonstrirao smionost, tada još gotovo nevjerojatnu i nepoznatu.

„Amaretto akord dominira cijelom mirisnom kompozicijom, od top nota do baznih nota, što je po prvi puta u parfumerijskom svijetu. Ovaj iznimno bogat i topao „amaretto“ akord spoj je zrna tonke, prirodnog badema i nota vanilije, koji su dio Guerlainove mirisne tradicije. U veoma muževnom stilu, badem počiva na čvrstoj i izrazito modernoj strukturi drvenastih nota. Miris je također eksplozivan i vedar kada miris badema prođe kroz svježe, citrusne i aromatične top note“, istaknula je brand menadžerica Nataša Katanec.

Fotografije: press

Pročitajte i...

Kako je to probuditi se uz Angelinu Jolie?

Glumica u neočekivanom izdanju

Angelina Jolie u novom beauty angažmanu

Prihodi njezine kampanje za "Mon Guerlain" parfem ići će u dobrotvorne svrhe

Guerlain

Idealni muškarac

Guerlain zna kako on miriše

Guerlain

Super serum

Osvojite beauty bestseler francuske kuće Guerlain

▲ Povratak na vrh