Valentino priprema prvu kolekciju šminke u suradnji s L’Oréalom

30.05.2018.

Prvi proizvodi iz ove uzbudljive suradnje trebali bi ugledati svjetlo dana početkom iduće godine

L’Oréal i Valentino službeno su objavili uzbudljive vijesti o suradnji na zajedničkoj liniji šminke! Ova suradnja podrazumijeva šminku i parfeme, a cilj je da se veliki modni brend kao što je Valentino proširi na beauty industriju i tako dođe do nove, mlađe publike.

Uz savršeni spoj luksuza i modernosti brenda kao što je Valentino i kvalitete na kojoj L’Oréal inzistira, jedva čekamo vidjeti kako će izgledati njihova prva kolekcija šminke!

Prvi rezultati ove uzbudljive suradnje trebali bi ugledati svjetlo dana početkom iduće godine, a dok s nestrpljenjem iščekujemo prve službene najave, prisjetili smo se najboljih beauty izdanja kojima nas je Valentino oduševio na svojim pariškim modnim revijama.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

Tri DIY detox kupke za maksimalno opuštanje

Moćno oružje protiv svakodnevnog stresa krije se u vašim kuhinjskim ormarićima

▲ Povratak na vrh