Victoria Beckham se i službeno počinje brinuti za žene izvana i iznutra

15.10.2019.

Victoria Beckham Beauty donosi prve proizvode za usne

Nakon prošlogodišnjeg dugo očekivanog lansiranja Victoria Beckham Beauty, modna i odnedavno beauty mogulica izbacila je najnoviji dodatak svojoj novoj beauty liniji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) on


Nakon što je iz kolekcije kozmetike predstavila ‘Smokey Eye Wardrobe’ zajedno s kozmetičkim asortimanom sjenila za oči Erick Brick, krem sjenilima Lid Luster i Satin Kajal Liners, VB se razgranala u proizvode za usne sa svojim Perfect Pout kompletom za njegu usana.

 

 

Victorijina debitantna linija za usne uključuje Bitten Lip Tint u Bisouu (matirana formula u obliku gela u odgovarajućoj jesenskoj nijansi claret vina koja je univerzalno laskava) i šest vodootpornih olovaka za usne Liper Definer s vitaminom E, u raznim nijansiranim nijansama kako bi odgovarale cijelom rasponu tonova kože.

Govoreći o svojim novim proizvodima za usne, Beckham je rekla: ‘Tko god me poznaje, zna da sam opsjednuta i liplinerima i nijansama ruževa, tako da je bilo prirodno da sam za svoju drugu kolekciju predstavila dva osnovna sredstva za usne koja koristim za stvaranje mog savršenog naked izgleda usana svaki dan. ‘

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram/VB

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh