Zbog ovih 20 nijansi lakova za nokte jedva čekamo proljeće

21.01.2019.

Neodoljive proljetne nijanse koje jedva čekamo isprobati

Iako su nas prve zrake sunca zavarale i od proljeća nas ipak dijeli još nekoliko hladnih tjedana, mi itekako razmišljamo o trendovima i razigranim bojama koje ćemo nositi ovoga proljeća, posebice kada su u pitanju lakovi za nokte.

Naši omiljeni brendovi pripremili su nam brojna iznenađenja za nadolazeće mjesece, tu su predivne neutralne i sive nijanse, kao i nijanse u Pantoneovoj boji sezone – koraljnoj, a posebno nas vesele pastelne nijanse žute, plave i ljubičaste koje jedva čekamo nositi uz haljine cvjetnog uzorka.

U galeriji vas očekuje čak 20 neodoljivih lakova za nokte zbog kojih jedva čekamo proljeće.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @chanel.beauty

Pročitajte i...

Novom kampanjom Let's do beautiful Douglas redefinira ljepotu!

U godini u kojoj obilježava 111. godina postojanja, nova LET'S DO BEAUTIFUL kampanja pokazuje ono za što se Douglas danas zalaže kao moderna i otvorena beauty kompanija koja potiče raznolikost i toleranciju.

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Otkrijte 5 tajni Audrey Hepburn za bezvremensku ljepotu

Iako se kozmetika tijekom godina mijenjala, neki su savjeti ostali univerzalni

▲ Povratak na vrh