Najbolje aplikacije za pretvaranje dnevnog boravka u teretanu

vježbanje kod kuće
19.03.2020.

Vrijeme je za trening!

Kućna izolacija nije izlika da zapostavimo svoju formu, pogotovo ne sad u trenucima kad se svi trebamo fokusirati na svoje zdravlje. Uz to, vježbanje će vam pomoći u podizanju raspoloženja, pa čak i ako nemate naviku redovito vježbati, krajnje je vrijeme da počnete. Donosimo vam nekoliko aplikacija koje će učinkovito transformirati vaš dnevni boravak u teretanu. Samo jako!

Sworkit

Sworkit nam je posebno drag jer intenzitet tjelovježbe zaista možete prilagoditi vlastitoj kondiciji kroz plan vježbanja koji stvarate uz sugestije iz aplikacije. Trening može trajati desetak minuta ili sat vremena, ovisi o tome koliko vremena možete odvojiti za sportske aktivnosti.

Freeletics Bodyweight

Puno svjetskih trenera koji brinu o izgledu poznatih osoba zagovaraju vježbanje uz pomoć vlastite težine. Upravo takva je i ova aplikacija- nudi vam niz specijaliziranih vježbi, gdje ne koristite ništa drugo osim svojeg tijela. Upravo zato ovo je odličan izbor ako nemate ili ne želite koristiti rekvizite za vježbanje.

Johnson & Johnson official 7 minute workout

Ovu aplikaciju dosad je skinulo preko tri milijuna ljudi. Vodi vas kroz trening koji možete odraditi u samo sedam minuta. Za sve one koji nemaju dovoljno vremena u danu, ovo je idealno rješenje jer će vas aplikacija potaknuti da ipak pokrenete i razgibate svoje tijelo.

Nike + Training club

Osim što nudi veliki izbor vježbi što za snagu, izdržljivost i mobilnost, Nike + Training club nudi mogućnost da napravite i svoju glazbenu playlistu. Sigurni smo da ćete uz svoje omiljene hitove lakše odraditi trening.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Koliki je zapravo rok trajanja šminke?

Kladimo se da ste svoju maskaru trebali već odavno zamijeniti....

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

▲ Povratak na vrh