Najbolje aplikacije za pretvaranje dnevnog boravka u teretanu

vježbanje kod kuće
19.03.2020.

Vrijeme je za trening!

Kućna izolacija nije izlika da zapostavimo svoju formu, pogotovo ne sad u trenucima kad se svi trebamo fokusirati na svoje zdravlje. Uz to, vježbanje će vam pomoći u podizanju raspoloženja, pa čak i ako nemate naviku redovito vježbati, krajnje je vrijeme da počnete. Donosimo vam nekoliko aplikacija koje će učinkovito transformirati vaš dnevni boravak u teretanu. Samo jako!

Sworkit

Sworkit nam je posebno drag jer intenzitet tjelovježbe zaista možete prilagoditi vlastitoj kondiciji kroz plan vježbanja koji stvarate uz sugestije iz aplikacije. Trening može trajati desetak minuta ili sat vremena, ovisi o tome koliko vremena možete odvojiti za sportske aktivnosti.

Freeletics Bodyweight

Puno svjetskih trenera koji brinu o izgledu poznatih osoba zagovaraju vježbanje uz pomoć vlastite težine. Upravo takva je i ova aplikacija- nudi vam niz specijaliziranih vježbi, gdje ne koristite ništa drugo osim svojeg tijela. Upravo zato ovo je odličan izbor ako nemate ili ne želite koristiti rekvizite za vježbanje.

Johnson & Johnson official 7 minute workout

Ovu aplikaciju dosad je skinulo preko tri milijuna ljudi. Vodi vas kroz trening koji možete odraditi u samo sedam minuta. Za sve one koji nemaju dovoljno vremena u danu, ovo je idealno rješenje jer će vas aplikacija potaknuti da ipak pokrenete i razgibate svoje tijelo.

Nike + Training club

Osim što nudi veliki izbor vježbi što za snagu, izdržljivost i mobilnost, Nike + Training club nudi mogućnost da napravite i svoju glazbenu playlistu. Sigurni smo da ćete uz svoje omiljene hitove lakše odraditi trening.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Pusti me, postim

Istina, kontrolirano i razumno apstiniranje od hrane ne zvuči seksi, još manje revolucionarno ili trendi, ali daje priliku probavi da se oporavi, a koži da postane čista i zablista

5 fitness savjeta JLo za besprijekorne trbušnjake

Pjevačica i glumica u svojoj 52. godini izgleda - wow!

Moćna video kampanja s plemenitim ciljem

Glazbeno, glumački i stilski izvanredno režirana ova video kampanja će vas natjerati da zastanete i razmislite

The science of sleep: šest savjeta za slađi san

Pazite li na higijenu spavanja? 

Otvoren je najmoderniji Fitness centar 17 u kojem ćete vježbati potpuno bezbrižno

U Trogiru se, u sklopu shopping centra Marisa, otvorio novi Fitness centar 17, a ono što je najbitnije je upravo činjenica da je to prvi javan prostor u Hrvatskoj koji je u potpunosti dezinficiran revolucionarnim truu original airom.

Kako prestati dodirivati lice

Trikovi koji će vam pomoći da što manje dodirujete lice

Vrijeme je da se otarasimo ove loše navike

▲ Povratak na vrh