Odlična vijest za ljubitelje trčanja (i one koji će to tek postati): Fitness brend Energetics ulazi u svijet trkača

26.03.2021.

Oni koji su zbog kvalitete, pristupačnih cijena i raznolike ponude obožavali brend Pro Touch, ne moraju se brinuti! Nova trkačka kolekcija sada dolazi pod brendom Energetics

Brend Energetics do sada je bio sinonim za kvalitetnu opremu za fitness koju se moglo pronaći samo u Intersportu. Nova kolekcija odjeće, obuće i dodataka za trčanje znak je da brend Energetics na velika vrata ulazi u svijet trčanja.

Još od 1992. godine Energetics je jedna od najpopularnijih Intersportovih robnih marki. Izuzetno širok asortiman proizvoda obuhvaćao je gotovo sve – od fitness opreme, preko odjeće za trening i slobodno vrijeme do obuće za fitnes, a može se naći na policama Intersporta u više od 40 zemalja.

Energetics – prilika za trčanje koja se ne odbija

Energetics sa sobom donosi i bogato nasljeđe brenda Pro Touch, koji je već dugo pojam među trkačima rekreativcima. No istovremeno, on donosi novu inspiraciju za trening i dodatnu motivaciju za postizanje vaših ciljeva u trčanju. To je moderan, dinamičan i nadahnjujući sportski brend, koji se neprestano prilagođava zahtjevima i potrebama mnogih sportaša, koji njeguju zdrav način života.

Energetics – top brand za kvalitetan trening

Proizvode brenda Energetics odlikuje visoka razina kvalitete, promišljen dizajn, ekološki prihvatljivi materijali i izvrstan omjer cijene i kvalitete. Sportska oprema dizajnirana s modernom tehnologijom i dizajnom, sinonim je za kvalitetan trening, pa će vam biti sjajan partner u postizanju ciljeva.

Većina odjeće Energetics koristi tehnologiju Dry Plus Eco. Radi se o tkanini izrađenoj od ekološki prihvatljivih materijala, koji se brzo suše i dobro odvode vlagu što čini vaš trening ugodnijim. Materijali su izrađeni na bazi prirodnog biljnog ulja miDori®, što znači da sva odjeća od ovog materijala također udovoljava OEKO-TEX 100 standardu održivosti.

Energetics i Intersport podržavaju vašu strast prema trčanju

Foto: Katarina Vukančić

Preuzimajući novu ulogu u trčanju, Energetics je poduzeo još jedan korak u smjeru da uskoro postane jedan od najpopularnijih brendova među trkačima. Na tome putu pridružuju nam se i profesionalci poput Katarine Vukančić koja je trenutno na visinskim pripremama u Keniji kao i glumica Ecija Ojdanić koja se zaljubila u trčanje premda je prije bila ‘mrziteljica trčanja’.

Foto: Ecija Ojdanić

Slavna glumica danas iza sebe ima i pravi maraton, i naravno, s trčanjem ne namjerava stati. Baš kao što ni mi ne namjeravamo stati u unaprjeđivanju naše ponude. Ulazak brenda Energetics u trčanje pravi je dokaz za to.

Pročitajte i...

Sensa Balance Yoga Retreat: Povezivanje sa ženskom energijom

Najljepši mjesec u godini rezervirajte za Sensa YOGA BALANCE RETREAT u hotelu Korinjak na prekrasnom otoku Ižu!

Nešto biste gricnuli?

U slučaju krize, samo recite ne klasičnim napastima. Pomladite se i na zdrav način utažite glad šakom svježeg ili sušenog voća

Kako prilagoditi trening menstrualnom ciklusu?

Sportske aktivnosti možete vrlo lako prilagoditi hormonalnim promjenama

adidas beyonce

adidas inspirira ljude diljem svijeta: Ništa nije nemoguće

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće. Ovom kampanjom omiljeni sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Sami kod kuće pripremite popularne bagelse. Možete vi to

Donosimo vam sjajan recept za popularna peciva

▲ Povratak na vrh