Poznata lica koja dokazuju da sijeda kosa može biti chic!

17.05.2020.

Grey hair, don't care!

Starenje je u celebrity svijetu za većinu tabu tema i svakodnevno svjedočimo različitim metodama koje usporavaju ili poništavaju efekte starenja, osobito kod žena. Peglanje bora, fileri, botoks, hormonske terapije, anti-age tretmani i farbanje sijedih vrlo su česte pojave, i dok za neke zvijezde zaista ne možemo reći da dostojanstveno stare, baš naprotiv, mnoge su pretjerale s estetskim operacijama do neprepoznatljivosti, u Hollywoodu ipak postoje i svjetli primjeri.

Navikli smo da najpoznatiji muškarci u showbusinessu, bez obzira što gaze pedesete, šezdesete i sedamdesete godine hodaju s djevojkama od 18 do 35, a poznata je činjenica da Leonardo DiCaprio (45) nikad nije imao djevojku stariju od 25. Prisjetimo se samo fame oko Alexandre Grant, 46-godišnje umjetnice i nove djevojke Keanu Reevesa (55) koja se je nedavno našla na meti zlih jezika zbog svoje sijede kose, a istovremeno ukazala na problematično shvaćanje javnosti toga tko je prikladna djevojka za celebrityja A-liste kao što je Keanu. Dok nitko ne bi ni trepuno da je crvenim tepihom prošetao s 30ak godina mlađom, Alexandrina pojava je za mnoge bila trn u oku, a i dalje je gotovo 10 godina mlađa od svog partnera.

 

No, vratimo se na temu, fokus ovog članka su zvijezde i influencerice koje ne mare za sijede, to jest one kojima prirodne sijede doprinose sveukupnom šarmu. Naš izbor najzanimljivih sijedokosih poznatih lica pogledajte u nastavku.View this post on Instagram

Last day of #PFW

A post shared by Sarah Harris (@sarahharris) onView this post on Instagram

#proud of my white hair. Orgullosa de mis canas. #hair

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

 

 View this post on Instagram

Mindset when it’s -18°C in Montreal!

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Reddit, Instagram

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika 'manje je više' precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Pretprošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

grey blending

Seksi sijede: Hoćete li prihvatiti trend 'gray blendinga'?

Sav potencijal srebrnog sjaja sijedih vlasi

Andie MacDowell ima novi, prirodno posrebreni look

Prekrasna Andie dopustila je da njezine kultne kovrče vidimo u punom sjaju, a svoj novi imidž nazvala je „salt & pepper“

Lijepe žene koje, nažalost, više ne prepoznajemo

Kada želja za mladolikošću krene u krivom smjeru...

▲ Povratak na vrh