Robov klon

Rob Lowe
07.11.2013.

Nevjerojatna sličnost glumaca Roba Lowea i Zaca Efrona

Glumac Rob Lowe kaže da ga njegov 26-godišnji kolega Zac Efron podsjeća na njega u mladosti. „Pametan je i jako talentiran dečko pred kojim je svijetla budućnost. Podsjeća me na mene“, rekao je Rob televizijskoj voditeljici Mariji Menounos.

Zac Efron

Zac Efron

Iako već 23 godine nije popio ni kap alkohola, Rob je u mladosti bio na rehabilitaciji. Sa sličnim problemom bori se Robov mlađi kolega i prijatelj njegovih sinova Zac.

Rob ga je javno ‘prozvao’ jer je već dvaput ove godine završio na odvikavanju od kokaina. „Uvijek ću rado podijeliti svoja iskustava, pogotovo prijatelju svojih sinova.“

Osamdesetih godina Rob i njegovi filmski kolege, poput braće Charliea Sheena i Emilia Esteveza, neprestano su tulumarili pa su dobili nadimak ‘The Brat Pack’.

U međuvremenu, 49-godišnji glumac uspio se riješiti imidža lošeg dečka. Uskoro će u filmu ‘Killing Kennedy’ (Ubojstvo Kennedyja) utjeloviti američkog predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyja.

„Puno sam vremena proveo slušajući snimke njegovih privatnih telefonskih razgovora kako bih što bolje ‘skinuo’ njegov glas. Kennedyjeva životna priča podsjeća me na gledanje filma ‘Titanik’ – znate kako završava, ali do samog kraja ne možete vjerovati da će zaista tako završiti.“

© Cover Media, Getty Images

Pročitajte i...

Zac Efron i Lily Collins u filmu koji vas neće ostaviti ravnodušnima

Stigao je prvi trailer za jedan od najuzbudljivijih filmova godine

Stigao prvi Baywatch trailer

Zac Efron i The Rock u toplesu

Kako zvijezde reagiraju na uvrede?

Margot Robbie, Ryan Gosling i Kate Hudson imaju savršenu reakciju na zločeste komentare

Kandidat za najgori tweet u 2016.

Zac Efron nije se proslavio nepromišljenim tweetom

One su fatalne holivudske dadilje

Zašto slavni obožavaju dadilje svoje djece?

Emily Ratajkowski

HOT Doza seksepila Emily Ratajkowski

Tako jednostavna, a tako posebna!

▲ Povratak na vrh