15 fantastičnih komada s uzorkom točkica

11.02.2020.

Uzorak koji ne izlazi iz mode

Točkasti uzorak obilježio je pedesete godine prošlog stoljeća, no od tada do danas uvijek je slovio kao jedan od najpopularnijih uzoraka, onih koji nikada ne izlaze iz mode i baš uvijek izgledaju dobro.

Točkasti uzorak lako je kombinirati, uvijek djeluje nekako razigrano i sasvim je sigurno da će vas oraspoložiti čim se ujutro odlučite odjenuti baš tu točkastu haljinu. Točkice uvijek imaju neki šarmantni retro prizvuk koji volimo već dugi niz sezona, a mi ih posebno volimo miješati s drugim uzorcima poput primjerice floralnog ili kariranog. Bacili smo se u potragu za komadima s točkicama da provjerimo je li i ove sezone retro uzorak toliko popularan i uvjerili se da su točkice i dalje na tronu. Sjajne smo odjevne komade pronašli na virtualnim policama luksuzne platforme Net-a-Porter, ali i u ponudama popularnih high street brendova kao što su Zara, Stradivarius i Reserved. Od bluza, maksi lepršavih haljina, minica, topova i kompletića, ove je sezone moguće pronaći sve što zamislite ukrašeno točkastim uzorkom.

 

Piše: T.L.

Fotografije: product shots

Pročitajte i...

Dobrodošli u klub Tropicana!

 Nikad se nećemo zasititi uzoraka koji nas asociraju na tropske krajeve, njihove živopisne nijanse te svu raskoš egzotične flore i faune...

COS je konačno stigao u Hrvatsku

Sretna vijest za modne minimalistice

▲ Povratak na vrh