15 laganih košulja za prebaciti preko badića

10.07.2020.

Et voilà: savršeni ljetni look

Stilska misao vodilja ljeta 2020. neka bude: ležerno i neopterećeno. Ako se ove, u najmanju ruku, neobične godine dočepate morskog zraka, imajte na umu ove modne smjernice i ne opterećujte se kompliciranim stylinzima. Udobnost i zdravlje nek su na prvom mjestu, pozdravite se sa sintetikom u kojoj koža ne diše (možda zauvijek?), uske hlače nek sačekaju hladnije dane, a štikle nemojte ni ponijeti na odmor.

Ležeran look nipošto ne znači da ćete izgledati išta manje stylish nego inače, dapače, ako pratite našu jednostavnu formulu izgledat ćete kao milijun dolara. Formula za odlazak na plažu glasi: badić, košulja, sandale (ako baš trebate obuću), šešir i sunčane naočale. Et voilà: savršeni ljetni look!

Kako bismo vas dodatno inspirirali, evo 15 košulja koje bismo rado uklopile u svoje ljetne kombinacije. U galeriji u nastavku vam donosimo zaista sve i svašta: od dugih, kratkih, highstreet i dizajnerskih- dobra košulja je must-have ovog ljeta!

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: product shots

Pročitajte i...

Komadi iz Topshopa koje definitivno trebamo za ljetnu sezonu

10 nužnih nadopuna našoj ljetnoj garderobi

Retro badići u kojima ćete se osjećati kao holivudska diva

Pronašli smo nekoliko modela kupaćih kostima koji nas asociraju na zlatno doba Hollywooda i ljetni look koji su njegovale slavne ljepotice poput Grace Kelly i Brigitte Bardot…

Shopping vodič: smeđe sandale

Obavezni komad ove ljetne sezone

▲ Povratak na vrh