Izdvojili smo 15 sandala koje planiramo nositi ovog proljeća

14.02.2020.

Kakvi će trendovi dominirati ulicama?

Sve znamo, tek je veljača i još nosimo zimske kapute, bunde i visoke kožnate čizme. No, kao što nas moda oduvijek uči, za nadolazeću se sezonu valja pripremiti na vrijeme. Ako ništa drugo, pa onda barem mentalno. Baš smo zato, kako biste bile spremne za proljeće i ljeto, pretražili ponude high end i high street brendova i izdvojili 15 pari zbilja fantastičnih sandala koje jedva čekamo obuti.

Što se trendova tiče, ove ćemo tople sezone obožavati sandale s neobičnim, skulpturalnim potpeticama poput onih brendova Cult Gaia i Neous. Takav model sandala naprosto je sjajan jer je već sam po sebi statement pa ne moramo dodatno razmišljati kako začiniti styling. Također, i ove ćemo sezone nositi mules, sandale “natikača” stila bez remenčića koji drži gležanj, a njih pak možete pronaći u ponudama brendova kao što su Zara i Reserved, ali i s potpisom modnih kuća kao što su Gucci i Valentino. Topla će sezona, isto tako, obilovati sjajnim komadima u vibrantnim i pastelnim bojama poput dobro znanih modela Sophije Webster, ali i u klasičnoj crnoj boji s kojoj ćete uvijek igrati na sigurno i koja će pristajati na sve vaše odjevne kombinacije. Crne ćete sandale u raznim verzijama pronaći gdje god pogledate, a mi smo najljepše modele pronašli na policama brendova Staud, Massimo Dutti i Zara. Na tragu bijelih čizama, i na ljeto ćemo voljeti bijele sandale kao i one s efektnim transparentnim detaljima. Naravno, podjednako ćemo nositi i one s potpeticom kao i one ravne. Sve u svemu, silno se veselimo zamijeniti zimske čizme za bilo koji od navedenih modela!

 

Piše: T.L.

Fotografije: product shots, Instagram

Pročitajte i...

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Luna Valas

Nova edicija "10 ljetnih pitanja za 10 influencerica" donosi sve detalje ljetnog stanja uma Lune Valas

Komadi iz Topshopa koje definitivno trebamo za ljetnu sezonu

10 nužnih nadopuna našoj ljetnoj garderobi

Retro badići u kojima ćete se osjećati kao holivudska diva

Pronašli smo nekoliko modela kupaćih kostima koji nas asociraju na zlatno doba Hollywooda i ljetni look koji su njegovale slavne ljepotice poput Grace Kelly i Brigitte Bardot…

▲ Povratak na vrh