15 stvari u boji sakure koje će vam postati omiljene ove jeseni

06.09.2019.

Moda u boji japanskog trešnjinog cvijeta

Meka ružičasta boja trešnjinog cvijeta poznatog pod japanskim nazivom sakura, smatra se ženstvenom i plemenitom nijansom, koju jedva čekamo vidjeti u nadolazećoj sezoni u svim našim modnim kombinacijama. Uspješno se uklapa u svakodnevne kombinacije i odmah postaje glavni naglasak, koji će rijetko proći neprimjećen.

Ove jeseni neka se u vašem odabiru nađu ružičasti kaputi, voluminozne jakne, široke hlače i tenisice. I još je bolje staviti na sebe sve odjednom, čineći svijetli total-look u kojem polazite od jedne boje u različitim nijansama. ELLE je odabrao 15 stvari u boji najljepšeg stabla!

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/products/Instagram

Pročitajte i...

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

▲ Povratak na vrh