Četiri fantastična načina kako nositi šljokice svaki dan!

25.08.2019.

Minimalni napor - maksimalni efekt

Šljokice + vjetrovka

Kombinacija će biti prikladna ne samo u noćnim klubovima, već i, na primjer, nedjeljnoj šetnji ili brunchu. Za upute za kombiniranje uzmimo lookbook brenda No. 21, gdje kombiniraju ispletenu sjajnu suknju s gornjim dijelom koji je kontrastnog izgleda – na primjer, s kariranom vjetrovkom.

Šljokice + pletnina

Glitter su voljeli disko umjetnici i glam rockeri, David Bowie posebno, a drag queens su od šljokica napravile sjajne mini uniforme. No, čini se kako nismo vidjeli tako jednostavnu kombinaciju kao sjajni top i pleteni kardigan: u međuvremenu, ovo je dobar način za diverzifikaciju vašeg zimskog looka u hladnoj sezoni.

Šljokičasta jakna + mini suknja

Postoje trikovi za koje je zajamčeno da djeluju: kao u prethodnom primjeru, kako biste dobili spektakularnu modnu kombinaciju, morate miješati high-street i fast-fashion komade. No.21 kombinira uobičajene ljetne stvari za svaki dan (majica i obična suknja) sa sjajnom jaknom. Teško je pomisliti gdje bi takav look bio izvan mjesta.

Šljokice + hoodie

Nikad ne vjerujemo kad kažu da je athleisure stil gotov: sportski komadi i dalje se pojavljuju u novim kombinacijama koje nikad neće dosaditi. Talijanski brend Vivetta u jesenskom lookbooku ponudio je da od jutra do navečer prekvalificira sjajnu suknju i upari ju uz trenirku: kombinacija je zaista upečatljiva.

Piše: N.B.
Fotografije: No.21/Vivetta/Faith Connexion

Pročitajte i...

COS je konačno stigao u Hrvatsku

Sretna vijest za modne minimalistice

10 bijelih košulja koje ćete nositi cijelo vrijeme

Najljepše bijele košulje s high end i high street potpisima

Konačno smo saznali kad Monki stiže na hrvatsko tržište

Uskoro ćemo moći naručivati s Monki webshopa

▲ Povratak na vrh