Ako još nemate dejt za Valentinovo, možda uz pomoć ovih torbi-talismana pronađete ljubav!

03.02.2020.

Divne torbe pariško-španjolskog brenda Heimat Atlantica!

Brendovi često svojim proizvodima pridaju razne posebne moći – s njima ćete biti više cool, stylish ili ćete se u njima jako udobno osjećati. No, nijedan brend dosad nije obećao pomoć u traženju prave ljubavi! Naime, brend Heimat Atlantica, s bazom u Parizu, čije divne pletene torbe izrađuju lokalne majstorice iz područja blizu obale Atlantika- Sjeverne Španjolske i Portugala, postao je poznat po svojoj HEIMAT TALISMAN torbi, koja ne samo da je prelijepa te pomaže očuvanju lokalnih tradicija, nego ima i dodatnu svrhu- da zaštiti i pomogne u pronalasku prave ljubavi svakome tko ju posjeduje.

Brend je osnovala Španjolka Monserrat Alvarez, rodom iz A Coruñe, a s trenutnim prebivalištem u Parizu, gdje je i trenutna baza ove modne marke. Sve torbe brenda kombinacija su tradicionalnih pletenih portugalskih košara, ukrašenih detaljima od Sargadelos porculana i ručno obrađene kože. Upravo taj  porculanski ukras služi kao svojevrsni talisman- naime po staroj  Galicijskoj tradiciji talismani su imali magičnu moć te su štitili one koji su ih nosili, ovisno o želji, te im donosili sreću u ljubavi, novcu ili čast.Svim torbama su zajedničke jarke boje te ručna izrada, a dolaze u različitim veličinama i formama- od manje duguljaste Cupid torbe do većih torbi u obliku kovčežića poput modela Amor.

Vjerovali ili ne u moć talismana da vam ispune želje i donesu sreću i zaštitu, torbe će vas svakako osvojiti svojim šarmantnim dizajnom te spojem tradicije i modernog izričaja.Ako ste se i vi zaljubili u ove šarmantne torbe možete ih naći na webshopu brenda, kao i u multibrand online trgovinama poput Matches Fashiona. Cijene kreću od 200 eura, što i nije velik iznos, pogotovo ako stvarno sretnete pravu ljubav!

Piše: J.R.

Fotografije: Heimat Atlantica

Pročitajte i...

Što trenutno nose gotovo sve modne influencerice?

Olivia Palermo i Aimee Song znaju kako izgledati chic!

Prave mačke nose leopard

I ove sezone veliki modni trend su velike mačke. Roar!

Kako je Harry Styles učinio traper hlačice vrućima

... dok šeće u vrtu i raspravlja o umjetnosti.

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

7 najcool kožnih haljina

Inspirirane lookom Zoe Kravitz kao Catwoman istražile smo aktualnu ponudu kožnih haljina koje oblače od glave do pete i nismo se razočarale...

▲ Povratak na vrh