Ako još nemate dejt za Valentinovo, možda uz pomoć ovih torbi-talismana pronađete ljubav!

03.02.2020.

Divne torbe pariško-španjolskog brenda Heimat Atlantica!

Brendovi često svojim proizvodima pridaju razne posebne moći – s njima ćete biti više cool, stylish ili ćete se u njima jako udobno osjećati. No, nijedan brend dosad nije obećao pomoć u traženju prave ljubavi! Naime, brend Heimat Atlantica, s bazom u Parizu, čije divne pletene torbe izrađuju lokalne majstorice iz područja blizu obale Atlantika- Sjeverne Španjolske i Portugala, postao je poznat po svojoj HEIMAT TALISMAN torbi, koja ne samo da je prelijepa te pomaže očuvanju lokalnih tradicija, nego ima i dodatnu svrhu- da zaštiti i pomogne u pronalasku prave ljubavi svakome tko ju posjeduje.

Brend je osnovala Španjolka Monserrat Alvarez, rodom iz A Coruñe, a s trenutnim prebivalištem u Parizu, gdje je i trenutna baza ove modne marke. Sve torbe brenda kombinacija su tradicionalnih pletenih portugalskih košara, ukrašenih detaljima od Sargadelos porculana i ručno obrađene kože. Upravo taj  porculanski ukras služi kao svojevrsni talisman- naime po staroj  Galicijskoj tradiciji talismani su imali magičnu moć te su štitili one koji su ih nosili, ovisno o želji, te im donosili sreću u ljubavi, novcu ili čast.Svim torbama su zajedničke jarke boje te ručna izrada, a dolaze u različitim veličinama i formama- od manje duguljaste Cupid torbe do većih torbi u obliku kovčežića poput modela Amor.

Vjerovali ili ne u moć talismana da vam ispune želje i donesu sreću i zaštitu, torbe će vas svakako osvojiti svojim šarmantnim dizajnom te spojem tradicije i modernog izričaja.Ako ste se i vi zaljubili u ove šarmantne torbe možete ih naći na webshopu brenda, kao i u multibrand online trgovinama poput Matches Fashiona. Cijene kreću od 200 eura, što i nije velik iznos, pogotovo ako stvarno sretnete pravu ljubav!

Piše: J.R.

Fotografije: Heimat Atlantica

Pročitajte i...

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Dobrodošli u klub Tropicana!

 Nikad se nećemo zasititi uzoraka koji nas asociraju na tropske krajeve, njihove živopisne nijanse te svu raskoš egzotične flore i faune...

▲ Povratak na vrh