Alduk predstavlja kolekciju za buntovnice

24.10.2018.

Nova kolekcija "Rebelle" za jesen/zimu donosi čak pedeset i pet modela širokog spektra boja, tekstura i kreativnih rješenja

  U svjetskim razmjerima, moda i modni trendovi se toliko brzo izmjenjuju da su se izgubile sezone i kreativne smjernice, a proizvodnja i prodaja su vlastele kreativnosti. Kod nas je suprotno jer se modna scena uspavala i samo nekoliko dizajnera uspijeva održati razinu kreativnosti, kvalitete i kontinuiteta, pa čak i jako ugodno iznenaditi. Alduk je jedan od takvih te nas nekoliko puta godišnje iznova zaljubi u svoj rad. Uvijek inovativan u pristupu dizajnu i prezentaciji istog putem vrhunskih modnih kampanja najboljih hrvatskih fotografa, Alduk je postao brend koji gradi svoju prepoznatljivu priču, stvara svoje vlastite trendove i pravila igre, a snagu crpi iz sve većeg broja zadovoljnih klijentica.
“Nova kampanja “Rebelle” je djelo vrhunskog tima suradnika, stoga ni u jednom trenutku nisam sumnjao u to što i kako radimo. Decker i Kutić su opetovano pokazali svoju kvalitetu i fotografsku snagu, a Saša Joković i Mijo Majhen su jedni od najboljih hrvatskih beauty stručnjaka koji su južnoafrički model Nicole Meyer pretvorili u pravu buntovnicu, beskompromisnu Alduk ženu koja stoji iza svojih stavova i bori se za njih bez obzira na mišljenja okoline kako i sam naziv kolekcije aludira. Rezultat je ova chic modna kampanja kojom se ponosimo”, izjavio je dizajner Ivan Alduk.
Koja je tajna Aldukovih kolekcija i modnih kampanja kojima predstavlja novosti iz svog atelijera, a koje nas uvijek uspiju zaintrigirati? Koja je njegova formula poslovnog uspjeha i što je sljedeće na rasporedu? Kineski model i predimenzionirani medo, prazan, nihilistički studio i model s jakim ekspresijama, eterična bridal linija sa začudnom atmosferom ili rock buntovnica u novoj kolekciji – sve su to elementi koji se izvrsno slažu na zanimljiv dizajn, tvore uspješnu modno-poslovnu priču, a sam dizajner naglašava da nema tajne već samo neiscrpna kreativnost, prekovremeni rad, želja da bude uvijek bolji i ponudi sve od sebe.
Nova kolekcija “Rebelle” za jesen/zimu donosi čak pedeset i pet modela širokog spektra boja, tekstura i kreativnih rješenja. Bogate, teksturirane i vezene tkanine od baršuna, čipki i šljokica su okosnica ove raskošne kolekcije koja je zadržala prepoznatljivu estetiku, ali je i dodatno oplemenila poigravanjem s visokom modom. Ova, najveća do sada, kolekcija je napravila još jedan korak prema pravome luksuzu u vidu dizajna, tkanina i ručnih dorada za koje vjerujemo da će se izrazito svidjeti ljubiteljicama Alduk estetike. Kolekcija je već dostupna u dizajnerovom showroomu u Zagrebu, a više informacija se može potražiti na web stranici  alduk.hr  ili službenoj Facebook i Instagram stranici ALDUK.
Kreativini tim
fotografija: Decker&Kutić
make-up: Saša Joković
frizura: Mijo Majhen
asistent šminke: Marko Tolić
asistent fotografije: Kiara Novina

Tekst: promo

Foto: Decker&Kutić

Pročitajte i...

Pogledajte Millu Jovovich u novom Kenzovom filmu

Kolekcija jesen-zima 2018. je predstavljena kratkim filmom o tinejđerima s posebnim moćima

Zavirite u jesensku kolekciju XD Xenia Designa

Nova kolekcija donosi neočekivanu paletu boja

Oduševila nas je najnovija Guccijeva kampanja s ruba pameti!

Kampanja je inspirirana ekscentričnim osobnostima koje strastveno sakupljaju slike, antikvitete i rijetke objekte.

Ivan Alduk slavi 10 godina karijere raskošnom novom kampanjom

Deset poznatih Hrvatica poavljuju se u novoj kampnju u deset raskošnih toaleta za deset uspješnih godina hrvatskog dizajnera Ivana Alduka

Modno druženje u zagrebačkom hotelu Palace

Ivan Alduk okupio brojna imena modne scene za jednim duuuuugim stolom

Alduk showroom

Blagdanska atmosfera u showroomu Ivana Alduka

Zagrebačka adresa ovog dizajnera sada izgleda još šarmantnije

▲ Povratak na vrh