Amaranthine – nakit koji pristaje uz sve modne kombinacije i stilove

05.11.2020.

Dizajnerske komade nakita pronađite u subotu na ELLE Boutiqueu!

Koji su im omiljeni materijali za izradu nakita, koji su komadi najpopularniji i što možete očekivati od brenda Amaranthine na ELLE Boutiqueu, pročitajte u nastavku.

Na čemu trenutno radite?

Trenutno radim/o na osmišljavanju lepršave i vesele božićne kampanje. Još uvijek je bezbroj ideja :-). 

Što vam je najveća inspiracija? 

Inspiracija mi je sve što nas okružuje.

S kojim materijalima najviše volite raditi?

Ne odstupam od kvalitete materijala. Radim s poludragim kamenjem, srebrom i satenskim trakicama koje su obrađene na razne načine. Voštane, baršunaste, raznih prepleta. Svi elementi koje upotrebljavamo, uključujući našu kopču kojim se narukvice zatvaraju, izrađene su ručno. Svaka narukvica spaja se pojedinačno dio po dio i zapravo je pravo malo umjetničko djelo na ruci. 

Koji su vaši komadi najpopularniji kod kupaca?

Imamo 4 linije unutar Amaranthine brenda, to su Boomerang, Amaranthine, Heritage i Black line. Svaka ima drugu priču. Djelomično se i obraća drugoj publici. Ali sad znam da svi vole sve. I da netko tko kupi black line narukvicu koja spada u skuplje komade kombinira tu istu narukvicu sa Boomerangom. Ono što vidimo jest da bez problema naše narukvice možete kombinirati sa skupocjenim nakitom, a da izgleda odlično. 

Što ste pripremili za ELLE Boutique?

Za ELLE Boutique pripremamo pregled svih narukvica koje imamo i ogrlice koje nismo do sad prodavali. Od najjednostavnijih do onih kompliciranijih. Imat ćemo ogrlice Mjesec i Sunce disk u ponudi.

Veselimo se druženju!

Dizajnerski nakit Amaranthine možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nakit koji bi žene sa stavom voljele pronaći ispod božićnog drvca

Nakit je poklon s kojim ne možete pogriješiti, a Amaranthine ima novu kolekciju koja stavlja naglasak na povezanost s prirodom

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

▲ Povratak na vrh