A’marie nam donosi moderan pogled na glamur prošlih vremena

30.09.2019.

Sklad netaknute prirode i opuštenog duha

Na Brijunima je vrijeme stalo. Tišina mediteranskog vrta u kojem se tek čuje lagano njihanje velikih pampasa, stare palme ispod kojih se možete skloniti i udahnuti tu nepatvorenu ljepotu oko sebe, egzotičan životinjski svijet koji ovdje obitava u slobodi, miris mora i ritmični zvuk odbijanja valova od stijene, čine ih posljednjim komadićem raja koji je vrijedilo istražiti. Reminiscence u jednoj riječi obuhvaća sve što Brijuni predstavljaju.

 

 

Strastvena ljubiteljica prirode, avanturistica privlačna u svojoj ležernosti i vječnoj potrazi za novim, ove sezone se kreće u vlastitom ritmu ignorirajući pravila. Njen look nije ispoliran do savršenstva, štoviše, njen šarm se krije u malim ženskim nesavršenostima i nošenju istih kao statement.

 

 

Njena samouvjerenost je čini neodoljivom, nehajno razbarušena kosa, obrazi rumeni od reskog zraka, duh koji nikad ne miruje i vuče je na još neistražena mjesta. Iako živi u trenutku, njen stil je hommage glamuru prošlih vremena koji je dizajnerica dočarala u ovoj kolekciji.

 

Sve obožavateljice brenda znaju da su kaputi posebna poslastica u svakoj hladnoj sezoni, a A’marie ih u ovoj kolekciji donosi u svom najpročišćenijem izdanju. Prenaglašeni rukavi su posveta silueti 80-ih godina, a precizna konstrukcija im daje moderan finiš dodatno naglašavajući kvalitetu vune od koje su izrađeni. Mekani samt je također prisutan i to kroz statement lookove koji će vladati gradskim ulicama.

 

 

Oversized jakna kockastog kroja „Matya“ izrađena od samta u krem bijeloj nijansi, primjerak je iz kojeg se nećete htjeti preodjenuti ove jeseni. Na leđima će vas ugodno iznenaditi detalj od eko kože koji ćete s ponosom pokazivati i nositi.

 

 

Za večernje prigode dizajnerica predlaže sofisticiranu svilu s paisley uzorkom koja vjerno interpretira retro glamur. Ovaj uzorak je poslužio i kao inspiracija za asesoare koji zaokružuju kolekciju. Prostrani ruksaci od baršuna bit će najbolji saveznici za sve dnevne aktivnosti, a mekani vuneni šal grijat će vas u hladnoj sezoni kao stajliš i funkcionalan detalj.

Credentials Reminiscence F/W 2019./2020.
Fotograf: Senja Vild
Model: Hana Matija Brkić (Talia Model)
Lokacija: Brijuni

Pročitajte i...

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

A'Marie ima sve što vam treba za dugo toplo ljeto

Viziju idealne ljetne garderobe predstavit će na subotnjem ELLE Boutiqueu

Ana Bacinger, Ana Ivančić, Anamarija Brkić, Maja Miletić

Kako se novonastala kriza odrazila na domaću modnu scenu?

Razgovarali smo s modnim profesionalkama o tome kako se nose sa situacijom

▲ Povratak na vrh