Američka priča Krie designa

20.04.2017.

Dizajnerica Kristina Burja snimila je kampanju za svoju treću eko kolekciju na atraktivnoj lokaciji pokraj Las Vegasa

Krie Design već je treću sezonu dio globalnog projekta Green Fashion Week koji je pokrenula ugledna talijanska agencija GD Major Entertainment, a cijelu priču podupire UNFCCC.

Ovom modnom pričom želi se ukazati na važnost održivog razvoja modne industrije te pokazati i dokazati da moda, industrija i ekologija mogu pod isti nazivnik.

Kristina Burja sudjelovala je na modnim događanjima u sklopu eko projekta koji su se održavali u Los Angelesu, Nacionalnom parku Dolina smrti te Las Vegasu. Kampanja na kojoj je surađivao i zagrebački GT salon snimljena je na Kingston Ranchu, u Sandy Valleyju koji je bio predivna prirodna kulisa. Pustinja i obrisi planina u pozadini daju posebnu čar nastalim fotografijama koje potpisuje talijanski fotograf Vittorio La Fata.

 

 

Nova kolekcija Krie Designa logičan je nastavak priče iz kolekcije jesen/zima. Kristina Burja ovaj put ne koristiti boje. Kolekcija je bijela, a upravo ta bjelina dodatno naglašava kroj svakog komada.

Fotografije: Vittorio La Fata

Pročitajte i...

Hrvatski modni brend postao dio jedinstvenog svjetskog projekta

Dizajnerica Kristina Burja je nastupila na 8. Arab Fashion Weeku

Održiva moda u prvome planu

Modna dizajnerica Kristina Burja predstavila je svoju aktualnu Krie design kolekciju u svjetskoj prijestolnici mode Milanu, na modnom događaju Green Fashion Week kojem je glavni cilj poticati održivi razvoj u modnoj industriji

Modna razglednica Kristine Burje

Eko razglednica Krie designa, snimljena u pustinji u blizini Abu Dhabija

Dramatičan svijet Kristine Burje

Novi vizuali Krie designa za jesensku kolekciju

Krie Design predstavlja novi lookbook

Kristina Burja odlučila je svoje kreacije iz aktualne kolekcije proljeće/ljeto 2015. predstaviti u novom svjetlu

▲ Povratak na vrh