Anđeli više ne žive ovdje: Victoria’s Secret kampanja s plus size i transrodnim modelom

13.10.2019.

Brend donjeg rublja vraća ugled

Victoria’s Secret se posljednjih godina se vrlo loše isticao među kultnim markama donjeg rublja. Marka je odbila emitirati (i naizgled niti neće u skorije vrijeme) kultni show uz sudjelovanje glavnih svjetskih supermodela, zatvorila je mnoge trgovine diljem svijeta i više puta je bila optužena za netoleranciju.

Prvi korak prema susretu s trendom raznolikosti bilo je snimanje kampanje koja uključuje brazilskog transrodnog modela Valentinu Sampaio. Međutim, kupci nisu popuštali – i opet su kritizirali marku zbog nedostatka modela s oblinama u promoviranju njihove odjeće i na modnoj pisti. Idealna tijela “anđela”, kao i njihova krila, u 2019. godini bili su prilično bolno prerezani. I čini se da su se ti pozivi za promjenama ipak uvažili.

Početkom listopada marka Victoria’s Secret objavila je prve kadrove sa novog reklamnog snimanja – i to je zaista najupečatljivija kampanja u povijesti te marke donjeg rublja. Prozirni grudnjaci, bodijii pidžame, stvoreni u suradnji s britanskom dizajnericom Emily Bendell iz Bluebelle, predstavljeni su uz sudjelovanje transrodne manekenke May Simón i plus-size modela Eli Tate Cutler.

Pitamo se, je li tim poduhvatom ugled zaista vraćen?

 

Piše: N.B.
Fotografije: Victoria’s Secret

Pročitajte i...

Uspon i pad 'anđelica': Priprema se dokumentarac o Victoria's Secret

Nekoć najpopularniji modni show u posljednjih je par godina izazvao brojne kontroverze, a sada ćemo imati priliku zaviriti iza kulisa

Tko je nova ambasadorica Rihannine Savage x Fenty linije?

Talentirana ljepotica bit će zaštitno lice Rihannina brenda

Dva super-poznata brenda predstavljaju zajedničku kolekciju!

Kad se udruže Victoria’s Secret i For Love & Lemons

▲ Povratak na vrh