Anna Wintour napušta Vogue?

04.04.2018.

Glavna urednica Voguea i umjetnička direktorica Condé Nasta uskoro bi mi mogla napustiti ove pozicije

Prema raznim izvorima Anni Wintour, koja je 1988. godine preuzela mjesto glavne urednice Voguea, rujansko izdanje ove godine moglo bi biti posljednje.

New York Post tvrdi da bi njezina zamjena u Vogueu mogao biti Edward Enninful iz britanskog Voguea. Nije bilo nikakvih spekulacija o tome tko će preuzeti titulu umjetničke direktorice koju je zaradila 2013. godine, ulogu u kojoj nadgleda cijeli set časopisa Condé Nasta.

Glasnogovornici Voguea i Condé Nasta prokomentirali su ove vijesti, rekavši: “Mi osporavamo ove glasine,” ali odbili su govoriti konkretnije o planovima Anne Wintour.

Kao što je napomenuo Hollywood Reporter, vijesti “dolaze usred nove ere u izdavaštvu u kojem je zamijenjeno nekoliko tiskanih izdavača i dugogodišnjih urednika raznih izdanja Condé Nasta. Radhika Jones nedavno je preuzela mjesto od legendarnog urednika Graydona Cartera na Vanity Fairu , a glavnu urednicu Glamura Cindi Leive zamijenila je CNN-ova urednica Samantha Barry.” Prije toga Lindu Wells iz Allurea nakon 14 godina zamijenila je Michelle Lee.

Piše: A.D.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Zapravo ljubav ili samo prijateljstvo? Tračevi o Anni Wintour i Billu Nighyju uzeli maha

Anna Wintour navodno skinula... sunčane naočale! Mnogi u tom malom znaku opuštanja od održavanja imidža vide ljubavni zov

Hvar proglašen jednim od najboljih otoka na svijetu

Condé Nast Traveler objavio je top listu svjetskih otoka, a među njima je i naš najsunčaniji otok

Bestseller Andréa Leona Talleya otkriva mračne strane rada s Annom Wintour

"The Chiffon Trenches" pruža behind the scenes pogled u intrige modne industrije

Smak svijeta je blizu: Anna Wintour ne izlazi iz trenirke

Slavna urednica američkog Voguea jednom je navodno konstatirala kako je „Kim Kardashian najgori izum nakon sandala s čarapama“. A onda se predomislila i stavila ju na cover. Simbolički gledano, nova Kim u njezinom životu definitivno je - sportska odjeća!

Nizu otkazanih događaja pridružila se i Met Gala

Otkazana najvažnija modna večer godine

▲ Povratak na vrh