Arileo predstavlja: jesen/zima 2016.

18.01.2016.

Modni brand Arileo koji godinama oduševljava svojim klasičnim i promišljenim dizajnom predstavlja modnu kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2016.

Osamdesete godine oduvijek su bile neiscrpna i vječna inspiracija u modi, umjetnosti, kulturi i glazbi. Upravo u tom jedinstvenom vremenskom razdoblju modni studio Arileo pronašao je inspiraciju za svoju novu kolekciju, te igrajući se formom i konstrukcijom na suvremen način interpretira krojeve prepoznatljive za to modno razdoblje.

 

Arileo 6

 

Volumenizirana i naglašena ramena s istaknutim strukom dobila su sasvim novu dimenziju elegancije.

Kao i uvijek kombinezoni i haljine ostaju imperativ modnog studija Arileo kojima se svake sezone udahnjuje nova doza ženstvenosti, ali uvijek s određenim pomakom i nekim novim detaljem poput naglašenih ramena koji dominiraju ovom kolekcijom.

 

Arileo 5

 

Koloristički Arileo i dalje štuje prave zemljane i jesenske tonove koji na najbolji način dočaravaju njihovu modnu viziju.

Svijet 80-tih godina ispričan je kroz rad modnog studija Arileo koji je u konstantnom istraživanju kroja, koji je ostao uvijek nenametljiv a opet inovativan i prepoznatljiv.

 

Fotografije: Goran Matijašec
Model: Dijana Radan
Šminka & kosa: Josipa Lijić

Pročitajte i...

Završilo još jedno izdanje Fashion.hr-a

Nakon šest dana revija, posljednju večer Fashion.hr-a obilježile su revije Arilea, Marine Design, Mateyaneire, BiteMyStyle by Zoran Aragović i Klisaba

Romantično slavlje na modnoj pisti

Domaća modu koju vole ljubiteljice superženstvena dizajna

Sezona stila s potpisom Arileo

Splitski modni brend Arileo već godinama dizajnira klasični i promišljeni dizajn dok aktualnu kolekciju, prikazanu na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porteru, predstavlja još jednom novim vizualima 

Mirna Maras i Martina Podgorski za Arileo

Splitski modni dvojac uskoro će predstaviti kampanju za aktualnu kolekciju

Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda Sommarena

Sinergija forme i funkcije u elegantnim kreacijama za samopouzdane žene

Pogledajte "making of" video Elle modnog editorijala snimanog na ulicama Londona

Novi editorijal ultimativna je modna inspiracija koju možete pronaći u novom broju časopisa Elle!

▲ Povratak na vrh