Avon i Etna Maar u kozmetičko-dizajnerskoj suradnji

19.11.2014.

Nit, kao nit vodilja poznate dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik, ovaj je put povezala Etna Maar dizajn s Ambre EdP by Christian Lacroix, predivnim novim mirisom kozmetičke kuće Avon.

Uz svaki kupljeni komad iz nove The One kolekcije u Etna Maar webshopu, Avon će pokloniti Christian Lacroix Ambre for Her parfem.

 

Christian Lacroix Ambre EdP for Her

 

Sraz dva dizajnerska imena najbolje opisuje sama Andrijana: “Avon i Etna Maar kao brandovi podržavaju osobno ostvarenje svake žene. Naša je želja odjećom iz svoje modne ordinacije istaknuti ljepotu magme, onoga tko ju nosi, baš kao što to i Avon čini svojom kozmetikom. Miris Christian Lacroix Ambre izvrsno se nadopunjuje s malim crnim haljinama iz naše najnovije kolekcije “The One”. Ovdje imamo spoj suprotnosti – s jedne strane haljine jednostavnih linija koje posebnim čine neočekivani avangardni detalji, a s druge strane raskošan i dekadentan Ambre.”

 

Etna Maar

 

Dizajnerske su suradnje u Avonu prepoznate kao dodana vrijednost jer, uz naravno miris kao esenciju parfema, i izgled tj. dizajn bočice i pakiranja ono je što privlači korisnika. „Etna Maar svoje modele savršeno „upakirava“ u prepoznatljivu a opet neočekivanu kolekciju, od jednostavnih crnih haljina, preko inspiracije Matrix motivima i teksta u printu, pa do predivnih pletiva i kaputa po kojima je posebno prepoznatljiva.

I Christian Lacroix stvorio je ime na igri s printevima, bojama i avangardom, te smo tu svakako vidjeli neodoljivu poveznicu između ova 2 dizajnesrka imena. Žuta boja jantara i elegancija bočice i samog mirisa svakoj će ljubiteljici Etna Maar modela još više približiti priču koju dizajnerica govori kroz svoju kolekciju „The One“ – naglasila je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

Fotografije: press

Pročitajte i...

etna maar

Etna Maar ima novu capsule kolekciju koja slavi slobodu

'Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga'- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart, a u tome je dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik pronašla svoje nadahnuće

Ključ ženske otpornosti leži u dijeljenju iskustva

Novo istraživanje jedne od vodećih kozmetičkih kompanija Avon, otkriva da žene snagu pronalaze slušajući svakodnevne, realne priče i dijeleći vlastita iskustva s drugima. Gotovo trećina kaže da im ove priče pomažu u prevladavanju izazova (32%), a za preko trećine (36%) djeluju na smanjenje osjećaja tjeskobe ili sumnje u sebe.

Probudite strast uz neodoljivu notu vatre parfema Attraction Desire

Attraction Desire mirisi za nju i njega kreirani su da dijele istu notu vatre kako bi probudili čula i otkrili neočekivana iskušenja

In Vino Veritas – jesenska mini kolekcija modnog brenda Etna Maar

Mini kolekcija za sve željne slobode i pokreta

Ljubav u doba korone

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

▲ Povratak na vrh