Bajkovita nova kolekcija Red Delights by Boudoir

30.11.2020.

Čarobni komadi za najraskošnije blagdansko izdanje

Najljepši trenuci svake blagdanske sezone dolaze s potpisom Boudoir kreativnih sestara Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić koje nastavljaju uveseljavati obožavatelje njihova ženstvena, romantična i gotovo bajkovita svijeta u kojem nema mjesta za teške životne teme već je fokus na stilskim izazovima. Koju haljinu odabrati? Kako se predstaviti u najboljem svjetlu? Sva ta pitanja dolaze s odgovorima koja imaju zajednički predznak – Boudoir. 


Njihova junakinja ove sezone nosi samo najljepše crvene komade, odjevena je od glave do pete u pomno osmišljenje kreacije i izgleda poput dražesnog blagdanskog poklona. Zamotana i stilizirana u predimenzioniranu mašnu i haljine, nosi ključne Boudoir komade i slavi život u njegovoj najljepšoj formi – Holiday sezona službeno je otvorena jer Boudoir slavi, ali ovaj put u najraskošnijem kućnom izdanju. Zašto bismo se odijevali za druge kada se, zapravo, cijelo vrijeme, odijevamo zbog sebe i vlastitog najljepšeg osjećaja? Slavimo život, njegovu ljepotu i iskrenu emociju, istu onu koja nam toliko treba u 2020-oj. 


Ova modna priča otvara nam vrata Boudoir zemlje čudesa u kojoj stanuje Kraljica Srca, ona koja osvaja na prvi pogled i nosi samo najbolju, gotovo unikatnu modu koja izaziva zavist, ali i opčarava svojim total look-om.

Jeste li i vi ove blagdanske sezone Boudoir djevojka? 

Foto: Karmen Poznić
Koncept i set design: Boudoir

Kosa: Katica Topčić (Kevin Murphy Croatia)
Makeup: Tena Bašić
Model: AnaMarija Crnoja (Modelsmanagementworld)

Pročitajte i...

H&M pokreće globalnu inicijativu za podršku današnjim stvarnim uzorima: djeci

Nova platforma pronaći će i osnažiti uzore koji doprinose napretku na polju socijalne jednakosti, održivosti, obrazovanja i još mnogo toga.

7 tajni dobrog stila (koje ništa ne koštaju)

Kako izgledati bolje u onome što već imamo?

cruella

Kostimi u 'Cruelli' nadahnuti su Alexanderom McQueenom i Vivienne Westwood

Ovaj film još jednom dokazuje da zlikovke imaju najbolje modne komade

4 stilske tajne Pernille Teisbaek

Ikona "scandi cool" estetike o stilskim tajnama za Net-a-Porter

nakit s inicijalima

Luksuzna abeceda: Ispišite svoje ime - nakitom

Trend koji nikada ne prolazi je nakit s inicijalima

▲ Povratak na vrh