Biste li nosili rajf vrijedan 6 tisuća dolara?

07.03.2018.

Alexander Wang je u prodaju pustio rajfove iz svoje proljetne kolekcije i to po cijeni od 6 tisuća dolara

Radi se o rajfovima koje je Alexander Wang predstavio u svojoj kolekciji za proljeće i ljeto 2018. godine. Na pisti su ih nosile Bella Hadid i Kendall Jenner, a sada su napokon stigli u prodaju. Rajfove s natpisima “Wangover”, “After After Party” i “Pary Animal” sada tako možete nabaviti po suludim cijenama od 5.100, 3.900 i 6 tisuća dolara.

Ne trebamo vam objašnjavati da su ovi rajfovi izrađeni od plastike i da apsolutno ne vrijede 6 tisuća dolara. Međutim, čini se da se radi o trendu skupocjenih modnih dodataka kao što je bila Guccijeva lepeza od 3 tisuće dolara ili Balenciagina “scrunchie” gumica za kosu vrijedna 145 eura. Ipak, koliko god to suludo zvučalo, sigurni smo da će Wangovi rajfovi naći svoje kupce.

 

 

Piše: N.B.
Foto: Profimedia / product shots

Pročitajte i...

Želite li saznati najčuvaniju tajnu u svijetu mode?

Imamo za vas pozivnice za najekskluzivniju shopping zajednicu

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

▲ Povratak na vrh