Blagdanska atmosfera s potpisom ALDUK

03.12.2014.

Uoči blagdana Ivan Alduk predstavlja limitiranu kolekciju namijenjenu nadolazećim prosinačkim proslavama

Dolaskom prosinca počinju pripreme za važne domjenke, proslave, izlaske i druženja. Upravo u toj atmosferi poznati dizajner Ivan Alduk predstavlja novu Holiday kolekciju.

Moćnu, senzualnu i ženstvenu kampanju u blagdanskom ruhu i ovoga puta snimio je modni fotograf Šime Eškinja, a za zaštitno lice odabrana je mlada Ivana Vukušić iz Talia modela koja se već po drugi put nalazi u ALDUK kampanjama.

 

Holiday by Alduk

 

“Nova Holiday kampanja je pomalo razigrana, vesela i blagdanska. Obiluje raznim zlatnim rekvizitima kao što su pokloni, predimenzionirane mašne i konfete. Atmosfera na snimanju bila je izvrsna, a u veselom duhu su nastale i takve fotografije. Jednostavna kulisa stavila je fokus na modela i odjeću stoga je vidljiva bogata tekstura tkanina i ručnog rada na haljinama” , opisao je kampanju Ivan Alduk.

Fotografije: Šime Eškinja

Pročitajte i...

Link by Ogi i Alduk udružili su snage i pripremili nam modnu poslasticu: DESIGN POP UP STORE na najljepšoj opatijskoj plaži!

Ulogu najljepše modne kulise ovoga puta preuzima prekrasan ambijent opatijskog LIDO BEACH resorta koji će postati DESIGN POP UP STORE, od petka do nedjelje.

Nove Aldukove vjenčanice za jesenske svadbe

Posljednja kampanja je stilski nastavak na ovogodišnje projekte minimalističke estetike

Otkrijte nove vjenčanice Ivana Alduka

Upravo na Dan žena, u spomen na štrajk i borbu radnica za bolje uvjete rada u tekstilnoj industriji u New Yorku, dizajner Ivan Alduk predstavlja svoj novi lookbook vjenčanica

Ivan Alduk predstavlja raskošnu novu kolekciju vjenčanica

Nova kolekcija Alduk vjenčanica za sezonu proljeće/ljeto 2018. unijela je dašak nekih novih tendencija u pomalo uspavanu domaću modnu scenu

Božićna večera Ivana Alduka okupila brojna poznata lica

Pedeset prijatelja, suradnika i ambasadora okupilo se oko čak 25 metara dugog bogato dekoriranog stola za nezaboravnu blagdansku večeru modnog dizajnera Ivana Alduka

Ivan Alduk predstavlja novu kolekciju večernjih haljina

Ivan Alduk predstavlja novu kolekciju za jesen i zimu 2017. kojom dominiraju glamurozne i moćne večernje haljine

▲ Povratak na vrh