Blagdanske kolekcije zlatarne Celje

zlatarne Celje
17.12.2015.

Nove kolekcije zlatarne Celje očaravaju dizajnom koji je spoj modernog, ali i bezvremenskog nakita koji se prenosi generacijama

Zlatarna Celje za sezonu jesen/zima predstavlja nekoliko novih kolekcija koje se ističu unikatnim dizajnom, vrhunskom izvedbom koja kombinira ručnu izradu i suvremene tehnologije, te iznimnu kvalitetu.

Na ekskluzivnim zlatnim kolekcijama Dancing Diamonds i Precious blistaju luksuzni i savršeno obrađeni bijeli briljanti što ih čini savršenim darom za posebne prigode. Srebrne Lencia kolekcije City i Clover unose mladenačku odvažnost u svakodnevne modne kombinacije i ističu potrebu za promjenom i različitim stilovima.

zlatarne Celje

Kolekcije Precious, Dancing Diamonds, City i Clover te brojne druge zlatne, srebrne i biserne kolekcije dostupne su u poslovnicama Zlatarne Celje diljem Hrvatske.

Obogaćenu ponudu i posebne pogodnosti Zlatarna Celje je pripremila u preuređenom zagrebačkom Super Konzumu u Radničkoj ulici 49, nekadašnjem Mercator centru.

zlatarne Celje

 

Foto: Press

Pročitajte i...

ogrlice

Kako nositi nanizane ogrlice po uzoru na fashionistice?

EmRata, Dua Lipa, Bella i Riri obožavaju kombiniranje različitih oglica, a jasno je i zašto: izgleda vrlo cool!

Legendarna dizajnerica nakita Elsa Peretti preminula u 80. godini

Dizajnerica, filantropkinja i bivši model autorica je nekih kultnih komada nakita

Prekrasan prsten koji je ujedno i odličan alat za makeup i manikure

Komad nakita koji polako, ali sigurno osvaja Instagram i potiče artističke tendencije

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

▲ Povratak na vrh