Božićni celebrity styling koji ćemo beskrupulozno kopirati

25.11.2019.

Tri odlična party stylinga!

Počinje sezona blagdanskih okupljanja i partyja, vrijeme kada se volimo urediti i veseliti s dragim nam ljudima. Imamo provjerene party komade u ormaru, ali ove sezone želimo oduševiti i nečim novim, pokazati da imamo nove adute u rukavu kada je riječ o blagdanskom stiliziranju.

Da se inspiriramo, proučili smo što su to zvijezde obukle na nedavnim svečanim eventima. Među mnoštvom već viđenih toaleta i klasičnih outfita, pronašli smo 3 jako fresh party looka.

Odmah smo dobili želju obući nešto slično na našim partyjima, ali kako nemamo budžet holivudskih zvijezda, u cjenovno povoljnim dućanima pronašli smo slične komade, te rekreirali outfite inspirirane onima naših omiljenih zvijezdi!

Ako se i vama svidjela ideja „posuditi“ kulerske stilističke trikove ovih zvijezda, u nastavku pogledajte 3 looka koje smo složili, a koje ćete uistinu moći i priuštiti! Neovisno o tome volite li crno-bijelu eleganciju, retro estetiku ili outfite u kojima ćete biti u centru pažnje, pronašli smo inspiraciju za svaki ukus!

  1. Crno-bijeli svijet Naomi ScottView this post on Instagram

@naomigscott in #jasonwucollection @bof styled by @zadriansmith

A post shared by Jason Wu (@jasonwu) on Nov 22, 2019 at 12:36pm PST

2. Grandma chic by Alexa Chung

3. Jameela goes Neon

 

Piše: J.R.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Kako celebovi nose must-have komad sezone

Za ovaj vječni klasik isplati se pronaći mjesta u garderobi

Modnih deset s Natašom Janjić Medančić

Je li u ovom našem new normal stanju - pandemije i postpotresnih zagrebačkih prizora, uopće „politički koreketno“ nekog gnjaviti pitanjima o stilu i modi? Posebno nekog poput Nataše, kome je u potresu stradao dom. Christian Dior je davno konstatirao kako nam je upravo u ružnim trenucima ljepota najpotrebnija, a Nataša se s tim slaže te dodaje:  i malo humora!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

Fantastičan red carpet look Charlize Theron

Charlize i Dior su savršen par

▲ Povratak na vrh