Brend koji obožavaju sestre Hadid i Celine Dion predstavio je odličnu novu kolekciju!

13.03.2020.

Ksenia Schnaider oduševila svojim genijalnim reinterpretacijama klasičnoga jeansa

Za brend Ksenia Schnaider prvi put smo čuli 2016. godine kad su njihove inovativne demi-denim traperice (sačinjene od spoja dva različita modela traperica) osvojile street style galerije te srca i ormare brojnih fashionistica, na čelu s Bellom Hadid. Brend je osnovan 2011. godine u Kijevu, a čine ga bračni par Ksenia i Anton Schnaider. Njihova je nit vodilja od početka bila stvarati mix casual, avangardnog te formalnog stila kroz upcycling inovativnih materijala, najčešće raznih reinterpretacija jednog od najpopularnijih materijala- jeansa. Kroz sezone s oduševljenjem pratimo na koje su sve nove načine radili sa ovom klasičnom tkaninom- upravo su genijalni njihovi patchwork komadi od raznih nijansi jeansa, kao i oni ukrašeni resama. Nakon Belle, i Gigi se oduševila njihovim komadima, a često ih nosi i Jeanette Madsen.

Nakon demi-denim jeansa koji je horizontalno spojio dvije različite traperice, prošle godine predstavili su novi izum: njihov Asymmetrical Jeans model ovoga puta vertikalno je asimetričan, naime, dok je jedna nogavica uska, druga je trapez kroja. Ova genijalna ideja opet je osvojila brojne fanove pa smo ovaj model vidjeli na nikome drugome doli Celine Dion, te fashionisticama Mariji Bernad te Xenii Adonts.

Posljednja kolekcija predstavljena je nedavno u Kijevu na ukrajinskom fashion weeku. Prepuna neodoljivih patchwork komada, ne samo od denima, već i u formi šarenoga pletiva, osvojila nas je na prvu. Osim inovativnog dizajna, proces nastanka novih materijala od starih u duhu je aktualnih tendencija održivosti. Tako smo mogli  vidjeti patchwork nastao od uzoraka koje dizajneri dobivaju  od proizvođača tekstila, a koji bi inače bili bačeni, kao i večernje haljine sačinjene od obrađenih vintage trenirki. Gigi Hadid već se prošetala u njihovom patchwork kardiganu, a ostaje vidjeti koja će trendeseterica sljedeća odjenuti komad nove kolekcije!

 

Piše: J.R.

Fotografije: Instagram, Ksenia Schnaider

Pročitajte i...

Beyoncé pokazala kako nositi denim na denim ovog proljeća...

...a mi smo odabrali 15 high-street komada kojima smo rekreirali njen dizajnerski look!

Kako pletivo može biti seksi: Teško je odoljeti kašmirskom braletteu

Nakon Katie Holmes, u ovom neobičnom spoju donjeg rublja i odjeće za van viđene su i Bella Hadid i Hailey Bieber, a mi smo izdvojili 15 najzanimljivijih komada

bella hadid

Skače, radi akrobacije: Kako se Bella Hadid snašla kao kaskaderka u novoj Muglerovoj reviji

'Obećavam da od Muglera nećete vidjeti dosadnu modu!', tvrdi kreativni direktor Casey Cadwallader

Neodoljivi prsluci za proljeće: Odabrali smo 13 najljepših

Nose ih Bella Hadid, Kendall Jenner, Harry Styles, a sada i mi!

Street style mladih mama: EmRata i Gigi Hadid

Kolegice modeli u šetnji New Yorkom pokazale kako nositi cool casual

Isprobajmo 'recept' supermodela: Ove sezone nosimo prugice kao prave fashionistice

Vrijeme je varljivo, odjenite se slojevito! Kako - pokazuju Irina, Gigi, Kendall i Bella

▲ Povratak na vrh