Budite posebne svaki dan uz Boudoir Fiskulturu!

21.11.2014.

Štosne majice, bomber jakne u raznim kombinacijama boja i printeva, ručno našivene plišane mašne, glitter tisak i plišani porubi osvojit će sve koji u svakodnevnom životu žele svoju dozu glamura

Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, poznatije kao modni dvojac Boudoir, ove su nam jeseni i zime pripremile nešto potpuno drugačije od svega što su nam ponudile svojim kolekcijama dosad.

Capsule kolekcija naziva Boudoir Fiskultura kreirana je za sve one koji se žele osjećati posebno svaki dan i u svakoj prilici i možemo reći da boudoirke ovom kolekcijom idu van okvira svog dosadašnjeg modnog opusa.

Riječ je o kolekciji koja i dalje nosi snažan Boudoirov pečat. Kako objašnjava Martina Čičko Karapetrić, klijentice su ih stalno pitale zašto ne kreiraju i sašiju nešto u boudoirskom stilu, a opet svakodnevno i vrlo nosivo.

 

Boudoir Fiskultura

 

O kolekciji

“Morana i ja smo sjele jedan dan i zaključile da bismo trebale kreirati i sašiti nešto što nije samo couture kada nas klijenti to traže. Odvažile smo se. Ova kolekcija nosi naziv Boudoir F i s k u l t u r a, vrlo je nosiva i namijenjena svima koji se svakodnevno žele osjećati posebnima. Tu su štosne majice, majice s kapuljačom i bomber jakne u raznim kombinacijama boja i printeva, a mi smo ih kombinirale s pret-a-porter kolekcijom koja, osim suknji, uključuje i bluze”, rekla je Martina Čičko Karapetrić.

Okosnica kolekcije su tri bazna modela interpretirana u raznim varijantama boja i kombinacija tiska. Temeljna tkanina Boudoir F i s k u l t u r e je pamuk kombiniran s luksuznim sequin tilom te detaljima kao što su ručno našivene plišane mašne, glitter tisak i plišani porubi koji cijeloj kolekciji, iako je dnevna, daju dozu luksuza.

 

Boudoir Fiskultura

 

I ovaj put je za fotografije zaslužan nagrađivani hrvatski modni fotograf Mladen Šarić, modeli koji su interpretirali Boudoirove “vježbačice” su Larisa i Iris iz agencije Colors Model, make-up potpisuje Saša Joković, a za kosu je zaslužna Milena Maršić iz salona Glamour.

Fotografije: Mladen Šarić

Pročitajte i...

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Boudoir: "Prkosne haljine"

Dizajnerice Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević ljepotom veličanstvenih kreacija liječe naše teške misle uzrokovane koronakrizom

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Sestre iz Boudoira otkrivaju što bi svaka žena trebala imati u ormaru

Ususret ELLE Boutiqueu popričali smo s Moranom i Martinom iz Boudoira

▲ Povratak na vrh