Buntovni slojevi

Etna Maar
01.10.2014.

Nova kolekcija hrvatskog modnog studija Etna Maar inspirirana je filmom ”The Matrix”

Baš poput glavnog junaka Nea, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik krenula je u bitku sa ”strojem” koji diktira što se mora nositi ove sezone.

Pred sebe je postavila izazov – pokazati kako su modni trendovi samo iluzija za koju je netko, u određenom trenutku, odlučio da će biti istinita. Andrijanina nova kolekcija, simboličnog naziva ”The One” namijenjena je onima koji odbijaju poslušno slijediti trendove i biti dio kolektiva. Obraća se modnim buntovnicima koji aktualne trendove koriste samo kao inspiraciju i interpretiraju ih na sebi svojstven način.

 

Etna Maar

 

Kodovi stila

U samoj je kolekciji vidljiva ”bitka” avantgardnih krojeva s tri aktualna trenda: minimalizmom, raskošnom slojevitošću i vječnom ljubavi prema crnoj boji.

Kolekcija uključuje bogata pletiva izrađena od efektne vunene pređe – zaštitni znak Etne Maar, duge kapute i haljine koje izgledaju poput skulptura. Prevladavaju crna, siva i petrolej zelena boja. Od materijala su korišteni vuna, neopren, pamuk i umjetno krzno, a na bazičnim odjevnim predmetima poput majica, potkošulja ili tajica pojavljuje se print s programskim kodom Etna Maar web stranice.

 

Etna Maar

 

Zaštitno lice

Snimanje kampanje za kolekciju “The One” realizirano je u Zagrebu, u produkciji modnog portala moda.hr, nekoliko dana prije osmog nastupa Andrijane Subotić Pjajčik na Cro A Porteru.

 

Etna Maar

 

Ulogu zaštitnog lica kolekcije za jesen/ zimu 2014./15. odigrala je fantastična Ivana Severinac (Taliamodel) pred objektivom fotografkinje Karmen Poznić. Kompletno žensku ekipu sa snimanja zaokružuju Tena Bašić, koja se pobrinula za make-up i Nina Dundur koja potpisuje frizuru.

Fotografije: Karmen Poznić

Pročitajte i...

etna maar

Etna Maar ima novu capsule kolekciju koja slavi slobodu

'Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga'- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart, a u tome je dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik pronašla svoje nadahnuće

In Vino Veritas – jesenska mini kolekcija modnog brenda Etna Maar

Mini kolekcija za sve željne slobode i pokreta

Ljubav u doba korone

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

▲ Povratak na vrh