Cara Delevingne u Dioru je stil koji bi rado nosili svaki dan!

19.09.2019.

Britanski model u novoj modnoj priči

Otkako je najavila kako se planira više posvetiti svojoj glumačkoj karijeri, poznati britanski model Caru Delevingne rijetko smo viđali u modnim kampanjama. Radi li se o rijetkom ponovnom izletu u modne vode ili se Cara odlučila vratiti modelingu i ostaviti glumu postrance, još ćemo vidjeti.

 

 

Supermodel Cara Delevingne pojavila se, kao zaštitno lice, ranije ove godine u kampanji za Dior Makeup’s Dior Addict Stellar Shine ruževe, a sada je (kao rezultat evidentno dobre suradnje) odlučila krasiti fotografije nove kampanje renomirane modne kuće Dior za kolekciju namijenjenu sezoni jesen/zima 2019.

 

Kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri za novu se kolekciju inspirirala britanskom supkulturom iz pedesetih godina prošlog stoljeća Teddy Girls, a kolekcija odiše britanskom punk estetikom u retro stilu uz, naravno, neizostavan dašak elegancije.

 

 

Cara Delevingne za Chiuri je bila logičan izbor. Odvažnost i buntovnost kojom Cara zrači sjajno su se spojili s cool vibrom nove kolekcije za hladnu sezonu, a mi se nadamo da ćemo Caru nakon ove kampanje češće viđati na modnim stranicama!

Piše: T.L.
Fotografije: Dior

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh