Cara Delevingne u Dioru je stil koji bi rado nosili svaki dan!

19.09.2019.

Britanski model u novoj modnoj priči

Otkako je najavila kako se planira više posvetiti svojoj glumačkoj karijeri, poznati britanski model Caru Delevingne rijetko smo viđali u modnim kampanjama. Radi li se o rijetkom ponovnom izletu u modne vode ili se Cara odlučila vratiti modelingu i ostaviti glumu postrance, još ćemo vidjeti.

 

 

Supermodel Cara Delevingne pojavila se, kao zaštitno lice, ranije ove godine u kampanji za Dior Makeup’s Dior Addict Stellar Shine ruževe, a sada je (kao rezultat evidentno dobre suradnje) odlučila krasiti fotografije nove kampanje renomirane modne kuće Dior za kolekciju namijenjenu sezoni jesen/zima 2019.

 

Kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri za novu se kolekciju inspirirala britanskom supkulturom iz pedesetih godina prošlog stoljeća Teddy Girls, a kolekcija odiše britanskom punk estetikom u retro stilu uz, naravno, neizostavan dašak elegancije.

 

 

Cara Delevingne za Chiuri je bila logičan izbor. Odvažnost i buntovnost kojom Cara zrači sjajno su se spojili s cool vibrom nove kolekcije za hladnu sezonu, a mi se nadamo da ćemo Caru nakon ove kampanje češće viđati na modnim stranicama!

Piše: T.L.
Fotografije: Dior

Pročitajte i...

Sophia Loren u deset fantastičnih filmskih outfita

Kultna talijanska glumica i legendarna ljepotica u svojim najsjanijim modnim on-screen momentima

Razgovori s inspirativnim ženama o modi i feminizmu - u Dioru

Što znači biti ženom i postoji li razlika između odjeće koju stvaraju žene za žene u odnosu na onu koju stvaraju muški dizajneri, pitanja su na koja odgovaraju sugovornice u novom Diorovom podcastu

Vraća se modni dodatak koji su obožavale nositi naše bake i prabake

Modni detalj koji su nosile prabake, kraljice, princeze i pop royalty sada je viđen i na modnim pistama i najavljuje comeback

Anya Taylor-Joy oduševila u još jednoj Diorovoj kreaciji

I još nekoliko modnih lookova koji nas navode da zaboravimo na pandemiju i da se eventi odvijaju preko Zooma

U Zagrebu je otvorena izložba koju zaljubljenici u modu ne smiju propustiti

'Moda i strip' u Muzeju za umjetnost i obrt spaja dva naizgled nespojiva univerzuma

▲ Povratak na vrh