Chiara Ferragni stiže u Hrvatsku

Chiara Ferragni
24.08.2015.

Blogerica je na Instagramu hashtagom #TheBlondSaladGoesToCroatia najavila svoj dolazak na našu obalu

Jedna od najpoznatijih talijanskih modnih blogerica Chiara Ferragni (@chiaraferragni), čije su nas novije fotografije s ljetovanja na Mykonosu pomalo i šokirale zbog izuzetno mršava izgleda, objavila je na Instagramu kako će kraj kolovoza dočekati u Hrvatskoj.

Ovu modnu blogericu samo na spomenutoj društvenoj mreži prati nevjerojatnih 4,3 milijuna obožavatelja, što može značiti samo jedno – osim da je Chiara uspješna, ovim potezom promovira hrvatski turizam na najbolji mogući način, a fotografije s jedrenja i uživanja na obali i otocima tek se očekuju.

I zasigurno će osvojiti mnoštvo lajkova i komentara što je uvijek sjajno za daljnje brendiranje naše turističke ponude, pogotovo kroz prizmu atraktivnosti koju sa sobom donosi Chiara kao jedna od modnih trendseterica.

(Koliko zarađuju modni blogeri)

Na ljetovanje je povela i kreativnu direktoricu webshopa i online platforme Style Stalker, Rachel Zeilic, koja će joj praviti društvo na krstarenju otocima. Jedva čekamo vidjeti što su djevojke snimile!

Pripremio: M.B.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Magično mjesto na koje želimo otputovati: Il Giardino dei Tarocchi

Chiara Ferragni posjetila je park skulptura umjetnice Niki de Saint Phalle koji nam je visoko na listi želja za buduća putovanja

Lijepe sestre Ferragni

Svi znamo talijansku poduzetnicu, modnu blogericu, influencericu i dizajnericu Chiaru Ferragni, a sad je vrijeme da upoznamo i ostatak njezine obitelji….

Bella Hadid i Chiara Ferragni otkrile su Tik Tok

Fashionistice su u izolaciji otkrile Tik Tok

Pogledajte naš izbor najzabavnijih videa koje su kreirale cure iz modnog svijeta

Kako nositi karirano: pokazuje Chiara Ferragni u haljini Dior

Blogerica je u Veneciji predstavila film o samoj sebi

▲ Povratak na vrh