Claudia Schiffer slavi 50. rođendan i 30 godina karijere

25.08.2020.

Podsjetimo se legendarnih trenutaka

Svi već dobro znamo da je pojava supermodela 90-ih pošteno protresla modni i showbizz svijet, a legendarni Big Six sačinjavale su Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Tatjana Patitz i Christy Turlington.

Claudia danas slavi veliki 50. rođendan, a tim povodom prisjećamo se najikoničnijih trenutaka na modnoj sceni koji su obilježili njezinu 30-godišnju karijeru. U galeriji vas čeka svega po malo, od Yves Saint Laurenta koji joj ljubi ruku nakon haute couture revije 1997., legendarnog “Holiday in Rome” snimanja Stevena Meisela za Vogue Italia iz 1994., behind-the-scenes s Versaceove revije iz 2018. gdje su originalni supermodeli odali počast tragično preminulom Gianniju, pa sve do kampanja za najveće modne kuće koje su obilježile modnu povijest.

Piše: Lana Harjaček
Fotografije: Instagram, Profimedia

Pročitajte i...

Sjećanje na Stellu Tennant

Vijest o iznenadnoj i preranoj smrti Stelle Tennant, supermodela 90-ih, potresla modni svijet

Claudia Schiffer zablistala na crvenom tepihu u duginim bojama

Kako to izgleda kada Claudia zamijeni crno-bijele Chanel kombinacije za haljinu duginih boja?

Tri desetljeća karijere Claudije Schiffer

Imaju je Cindy, Naomi, Gisele i Kate pa zašto ne bi i Claudia? Legendarna njemačka manekenka, pripadnica elitne ekipe supermodela devedesetih i miljenica Karla Lagerfelda, u suradnji s izdavačkom kućom Rizzoli priprema vlastitu monografiju kojom će obilježiti trideset godina na sceni

Balmain

Nema im ravne!

Claudia Schiffer, Cindy Crawford i Naomi Campbell u novoj kampanji za Balmain

▲ Povratak na vrh