Clox predstavlja novu kolekciju torbica i ruksaka

24.05.2016.

Nakon uspješnih kolekcija salonki s funkcionalnim satovima, Clox predstavlja prve kuku torbice!

Clox je brand asesoara koje povezuje univerzalna priča o vremenu, pa tako predstavlja prvu kolekciju Clox torbica inspiriranu starim zidnim kuku satovima.

6CuckooTimeCollection6web

 

Kolekcija se sastoji od tri pismo torbice i tri ruksak-torbice koje su dizajnirane pomalo ikonistički. Jedan sat ističe brojčanik za rimske brojeve, drugi otvor za ku-ku pticu koja izlazi na svaki puni sat, a treći model pokazuje kružnicu – mjesto za kazaljke.


Kuku ptica inspiracija je ove kolekcije i ona nam donosi slobodu od vremena tako da torbice osim što oblikom podsjećaju na zidne satove nemaju kazaljke i ne pokazuju vrijeme. Nekada je dobro osloboditi se od pojma vremena i prepustiti se onome što radimo, koliko god da to trajalo.

Ana Radišić – urednica, voditeljica i novinarka, model je nove Clox kampanje. Savršena Clox djevojka koja živi užurbanim životom, nije fokusirana samo na jednu stvar u životu nego uspjeva uskladiti posao, prijatelje, obitelj, ali ono što je najvažnije to je žena koja drži do sebe, radi na sebi intelektualno, tjelesno i duhovno.


U ovoj kolekciji Ana u isto vrijeme predstavlja svoju stranu odrasle i ozbiljne žene, ali i drugu stranu male razigrane djevojčice – koja nas treba podsjetiti kako smo u djetinstvu lako zaboravljali na vrijeme i prepuštali se igri.


Clox torbice mogu se kupiti na: http://clox.hr/hr/shop/

 

 

Photography & creativity: Mia Marić

Model & inspiration: Ana Radišić

Make up & art: Petra Sever

Hair & color expert: Ivy’s Hair Studio

Special guest: Cuckoo Bird

Pročitajte i...

BOYY stigao u Hrvatsku

Anti-it torbice konačno u zagrebačkoj Garderobi

Genijalna kolekcija torbica posvećena snažnim ženama

Kolekcija s potpisom brenda Olympia Le-Tan

Nova linija Lancel torbica nosi ime Ellie

Iz Lancela nam stiže nova stylish hobo torba

▲ Povratak na vrh