De’llure – nova zvijezda na hrvatskom nebu nakita!

05.11.2020.

Sofisticirani, simplificirani, trendy nakit jednostavnih linija… Sve u jednom? I to je moguće. Rođena je nova zvijezda na hrvatskom nebu nakita jednostavnog imena-De'llure.

Novi brand koji nam dolazi iz tvornice luksuza Prahir Fine Jewellery, osmišljen je nakon pomnog promatranja i osluškivanja potreba tržišta koje je, kako nam kažu iz Prahira, spremno zaljubiti se De’llure. Kako spojiti chic styling Parižanki, glamuroznost Njujorčanki, energičnost Talijanki i boho chic Španjolki,  krije nova hrvatska zvijezda De’llure.

Prva kampanja snimana je s prelijepom Isabellom Rakonić na poznatoj zagrebačkoj lokaciji hotela Le Premier, dok je iza kamere ovaj puta bila talentirana Dora Barker.

Osnovna premisa kolekcije je jednostavnost pri čemu se svi artikli mogu nositi odvojeno ili zajedno stvarajući tako cjelinu koja ostavlja dojam malog umjetničkog djela. Naglasak je stavljen na vječnu zlatnu boju u kombinaciji sa smaragdno zelenim, tirkizno plavim i nježno rozim tonovima koji se međusobno isprepliću stvarajući auru mističnosti i glamura, dok nježne linije daju notu profinjenosti i elegancije.

Ova eklektična kolekcija koje sadrže ogrlice s medaljonima, lančiće u nizovima, viseće naušnice, glomazne narukvice i moderno prstenje jednostavnih linija, izrađena od srebra, čelika i zlata ukrašena kamenjem u boji, uistinu djeluju kao umjetnost prenesena u minijature

Nova vizija nakita De’llure začiniti će svaki styling bez obzira nosite li sportski casual, poslovni ili neku drugu varijantu jer ovaj nakit paše apsolutno na sve.

Dopustite da vas zavede mističan De’llure svijet u Arena Centru.

Instagram: de.llure

Web: www.dellure.hr

Pročitajte i...

Kako održavati nakit na pravi način?

Ako ste ljubitelj nakita od zlata ili srebra, odnosno od bilo kog drugog materijala, gotovo je sigurno da mučite muku s time kako bi trebalo taj nakit održavati. Posebno ako je u pitanju nešto osjetljiviji materijal, kao što su na primjer biseri ili drago kamenje.

Ako ste mislili da je zlatna golubica Lady Gage "over-the-top", pripremite se

Nakit modne kuće Schiaparelli san je snova svih ljubitelja nadrealizma

Najljepši blagdanski pokloni su trajne uspomene

U oceanu ponude božićnih poklona teško je zadržati individualnost i odabrati onaj koji će biti odraz naših misli, želja i emocija. Kako ostaviti potpis, kako darovati nešto posebno, trajno, uspomenu za cijeli život? Odgovor je jednostavan: darujte nakit!

Nakit koji bi žene sa stavom voljele pronaći ispod božićnog drvca

Nakit je poklon s kojim ne možete pogriješiti, a Amaranthine ima novu kolekciju koja stavlja naglasak na povezanost s prirodom

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

Osjetite dašak Pariza u Zagrebu

Potražite božićnu bajku u Borboleta trgovinama

▲ Povratak na vrh