Divna FKA Twigs nastupila na Valentino reviji

16.01.2020.

Magična atmosfera u pariškom Grand Palaisu

Tjedan muške mode preselio je u Pariz! Među najiščekivanijim revijama su ona Rafa Simonsa, zatim Virgila Abloha za OFF-white te jučer održana Valentino revija. Iako je glavna atrakcija na sinoćnjoj Valentino reviji muške mode u Grand Palaisu trebala biti, pogađate, odjeća kreirana prema viziji Pierpaola Picciolija, većinu pažnje ukrao je nastup FKA Twigs. Njezina anđeoska pojava u predivnoj čipkanoj haljini posutoj delikatnim izvezenim cvjetićima (Valentino, očito!) apsolutno je zadivila publiku, a izvela je hitove Mary Magdalene i Cellophane s posljednjeg albuma. Pratili su je pijanist i violončelist, a priča se da je atmosfera bila apsolutno magična.View this post on Instagram

@fkatwigs at @maisonvalentino bravo @pppiccioli !!!

A post shared by MARC FORNE (@marcforne) on Jan 15, 2020 at 9:28am PST

Što se pak same revije tiče, Piccioli je prezentirao prilično suptilnu i jednostavnu kolekciju. Crni baloneri, bijele košulje, klasični krojevi i floralni motivi dominirali su sinoćnjom prezentacijom kolekcije, no ipak se ne bismo usudili reći da je dosadna.

Nadamo se da su uzvanici ipak uspjeli popratiti nešto od same revije, a ako nisu, uvijek se mogu osloniti na modne portale koji će detaljno prenijeti sinoćnju Pierpaolovu prezentaciju.

Piše: L.H.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Ovog proljeća obožavamo bluze sa statement rukavima

Pronašli smo sjajne komade iz dizajnerske i high street ponude

Što se nosi na ulicama Pariza?

Street style: Paris Fashion Week

Modni report: Najbolji lookovi s Louis Vuitton AW/2020 revije

Što je legendarna kuća na čelu s Virgilom Ablohom predstavila u Parizu?

▲ Povratak na vrh