Divna kolekcija u zemljanim tonovima s potpisom mlade dizajnerice

29.11.2019.

Nova kolekcija s potpisom Marijane Cigić

Nakon što je 2017. godine sa svojom kolekcijom Chorba odnijela pobjedu na natjecanju za mlade dizajnere Fashion Incubator u Osijeku, Marijana Cigić napravila je malu pauzu da bi se sada vratila s novom modnom pričom koja osvaja već na prvi pogled.

Najnovija kolekcija talentirane mlade dizajnerice sačinjena je od toplih zemljanih tonova i odjevnih komada stvorenih za jesenske dane. Posebnu pažnju privlače fantastični baloneri interesantnih krojeva i spojeva materijala, a kolekciju kompletiraju i suknje, hlače, topovi i haljine koji zajedno tvore divne odjevne kombinacije, nenametljive, a opet stilski divno usklađene, osmišljene da razbijaju sivilo odjeće koju smo skloni nositi u hladnoj sezoni.

Dizajnerica se u kreiranju poigrala blokovima boja koji stvaraju dojam razigranosti, dok su krojevi opušteni i odmaknuti od tijela tako da kolekcija stvara dojam opuštenosti, ležernosti i udobnosti, upravo ono što želimo od odjeće koju nosimo u hladnim i tmurnim jesenskim danima. Fotografije kampanje za Marijaninu novu kolekciju potpisuje talentirani fotograf Denis Butorac, u ulozi modela našle su se Dunja Ercegović i Josipa Čerkez, make-up potpisuje Matea Čuljak, a za stylinge je zaslužna Kristina Krstačević.

Foto: Denis Butorac

Piše: T.L.

Pročitajte i...

Otkrijte novu kolekciju brenda ten:ten koja unosi dašak neočekivanog u svakodnevne komade

Kako odjeća prikazuje ljubav prema umjetnosti, glazbi i filmu

Marija Kulušić predstavila je novu kolekciju “Insight”

“Posljednjih mjeseci mogla sam duboko gledati oko sebe, bilo je vremena. Gledati dublje u sebe i u odjeću oko sebe. Kako se ponaša u odnosu s tijelom te na koje načine ju tijelo deformira; gužva, nabire, povlači gdje ponekad i ne treba. Tako mi je nekako bilo i u glavi.”

“Ideja o zajedničkom projektu postoji još od studentskih dana”

Intervju s Majom Šimunović i Sandrom Aračić koje stoje iza fantastičnog nakita s potpisom Bling Zoo

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

▲ Povratak na vrh