Jednostavnost koja spaja – Natali Jewellery na ELLE Boutiqueu

04.11.2020.

Kako je jedna obična spajalica inspirirala dizajnerski nakit od kaučuka, metala i poludragog kamenja doznajte u subotu na ELLE Boutiqueu

Što je motivira i kako izgleda proces od ideje do realizacije upečatljivih komada nakita koje možete pronaći na novom ELLE Boutiqueu, otkrila nam je dizajnerica Natali Kolundžić koja stoji iza Natali Jewellery.

Na čemu trenutno radite i što vam je najveća inspiracija?

Radim nekoliko kolekcija godišnje i evo baš sam napravila jednu koja se zove Connect. U vremenu sve veće otuđenosti dobila sam želju napraviti nešto što bi barem simbolički moglo povezati, kroz modu i kroz moj osobni izričaj.
Motivacija mi je bila jedna obična spajalica. Jednostavnost koja spaja. I tako je nastala kolekcija Connect napravljena za web shop modnog brenda Link by Ogi Antunac koju ću prikazati na Elle Boutiqueu.

Koji su vam omiljeni materijali za rad?

U izradi nakita koristim prirodne materijale kao sto su kaučuk, bakar (posrebreni) i poludrago kamenje.

Kako izgleda proces od ideje do realizacije?

Ideje nastaju najprije negdje u mojoj glavi gdje ih puštam nekoliko dana, nakon toga ide skica u nekoliko poteza, razrada sa suradnicima, a zatim se radi prototip koji se prema potrebi dorađuje.

Što ste pripremili za novi ELLE Boutique?

Uz kolekciju Connect pripremila sam i standardnu kolekciju narukvica Arooka – mission bracelet/rise up your hand, napravljenih od kaučuka i poludragog kamenja, gdje svaki kamen ima svoje značenje, poruku ili misiju, pa se u nekoj od njih uvijek možemo pronaći.

Dizajnerski nakit Natali Jewellery možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Pročitajte i...

elle boutique

Ljeto nam se vratilo! A sve savršene ljetne kombinacije možete pronaći na Elle Boutiqueu - upravo sada

Zagrebačka špica preselila se u zelenu oazu Dežmanovog prolaza gdje se u opuštenoj atmosferi družimo uz koktele i vrhunski modni dizajn

elle boutique

Izdvojili smo 20 komada za ljeto sa stilom

Sve što vam je potrebno kako biste se ovog ljeta osjećali i izgledali odlično pronaći ćete danas na Elle Boutiqueu!

hudog & hucat

Namještaj za kućne ljubimce s dizajnerskim potpisom pronađite na Elle Boutiqueu

Hudog & Hucat domaći je brend koji stvara preslatke krevetiće za četveronožne članove obitelji

MALEZA će na Elle Boutiqueu predstaviti elegantne komade koje će žene nositi sa samopouzdanjem

Svaka žena u ormaru treba dobro odijelo i haljinu, a upravo takve komade pronašli smo u ponudi brenda MALEZA

krie design

Kreacije u kojima će stvarne žene izgledati i osjećati se - božanstveno

Svevremenske kolekcije Krie Designa nadahnute su stvarnim i moćnim ženama koje odjeći daju sasvim novu dimenziju, a ekskluzivne komade pronaći ćete na subotnjem Elle Boutiqueu

VENA candy

VENA candy ima nevjerojatno vesele ljetne torbice

Torbice s uzorcima i perlicama možete pronaći u subotu na Elle Boutiqueu

▲ Povratak na vrh