Jednostavnost koja spaja – Natali Jewellery na ELLE Boutiqueu

04.11.2020.

Kako je jedna obična spajalica inspirirala dizajnerski nakit od kaučuka, metala i poludragog kamenja doznajte u subotu na ELLE Boutiqueu

Što je motivira i kako izgleda proces od ideje do realizacije upečatljivih komada nakita koje možete pronaći na novom ELLE Boutiqueu, otkrila nam je dizajnerica Natali Kolundžić koja stoji iza Natali Jewellery.

Na čemu trenutno radite i što vam je najveća inspiracija?

Radim nekoliko kolekcija godišnje i evo baš sam napravila jednu koja se zove Connect. U vremenu sve veće otuđenosti dobila sam želju napraviti nešto što bi barem simbolički moglo povezati, kroz modu i kroz moj osobni izričaj.
Motivacija mi je bila jedna obična spajalica. Jednostavnost koja spaja. I tako je nastala kolekcija Connect napravljena za web shop modnog brenda Link by Ogi Antunac koju ću prikazati na Elle Boutiqueu.

Koji su vam omiljeni materijali za rad?

U izradi nakita koristim prirodne materijale kao sto su kaučuk, bakar (posrebreni) i poludrago kamenje.

Kako izgleda proces od ideje do realizacije?

Ideje nastaju najprije negdje u mojoj glavi gdje ih puštam nekoliko dana, nakon toga ide skica u nekoliko poteza, razrada sa suradnicima, a zatim se radi prototip koji se prema potrebi dorađuje.

Što ste pripremili za novi ELLE Boutique?

Uz kolekciju Connect pripremila sam i standardnu kolekciju narukvica Arooka – mission bracelet/rise up your hand, napravljenih od kaučuka i poludragog kamenja, gdje svaki kamen ima svoje značenje, poruku ili misiju, pa se u nekoj od njih uvijek možemo pronaći.

Dizajnerski nakit Natali Jewellery možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Pročitajte i...

Najljepši blagdanski pokloni su trajne uspomene

U oceanu ponude božićnih poklona teško je zadržati individualnost i odabrati onaj koji će biti odraz naših misli, želja i emocija. Kako ostaviti potpis, kako darovati nešto posebno, trajno, uspomenu za cijeli život? Odgovor je jednostavan: darujte nakit!

Nakit koji bi žene sa stavom voljele pronaći ispod božićnog drvca

Nakit je poklon s kojim ne možete pogriješiti, a Amaranthine ima novu kolekciju koja stavlja naglasak na povezanost s prirodom

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

Osjetite dašak Pariza u Zagrebu

Potražite božićnu bajku u Borboleta trgovinama

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

▲ Povratak na vrh