Još jedna članica monarhije kao modna ambasadorica: Nećakinji princeze Diane ovo nije prvi izlet u modu

22.02.2021.

Lady Kitty Spencer i D&G učvrstili višegodišnje prijateljstvo modnom suradnjom

Tridesetogodišnja nećakinja Lady Di, Kitty Spencer postala je, nakon monegaške Charlotte Casiraghi za Chanel, još jedna članica monarhije s titulom modne ambasadorice, kao globalna predstavnica za Dolce&Gabannu. No ovo nije njezin prvi izlet u modne vode, već u njima suvereno pliva godinama: revije za D&G nosila je 2017. i 2018., a da je ljubiteljica brenda dokazala je i odjenuvši njihovu kreaciju za vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle.

Kitty Spencer ima iskustva i kao modna ambasadorica i to s još jednim talijanskim brendom – Bvlgarijem. A uzevši u obzir da je studirala psihologiju, politiku i literaturu u Cape Townu, povijest umjetnosti i talijanski u Firenci te magistrirala menadžment luksuznih brendova u Londonu, uloga ambasadorice poznatog talijanskog modnog brenda, za koju kaže da je prilika da ponovno otkrije talijansku kulturu, umjetnost i stil života, kao da je stvorena za nju.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Instagram dolcegabanna

Pročitajte i...

Charlotte Casiraghi postaje ambasadorica

Kći monegaške princeze Caroline nova je ambasadorica modne kuće Chanel

Snaga suptilnog seksepila

It's getting hot in here...

It djevojka: Deva Cassel

Kad smo je posljednji put vidjeli, bila je slatka djevojčica u naručju svoje slavne majke Monice Bellucci. No vrijeme leti pa je Deva preko noći izrasla u 15-godišnju ljepoticu i zaštitno lice novog D&G mirisa

High street i dizajnerske opcije za novogodišnje cipele

Uplešite u novu godinu s ovim ljepoticama na nogama

▲ Povratak na vrh