Nepokolebljivi optimizam u kreacijama Mirne Sišul – na novom ELLE Boutiqueu

03.11.2020.

Akademska slikarica Mirna Sišul ne krije oduševljenje svijetom oko sebe, a to se vidi i u njezinim modnim kreacijama

Majice, tajice, nakit i kišobrani Mirne Sišul, za nju i njega, izmamit će vam osmijeh na lice i na tmuran dan. Što je pripremila za novi ELLE Boutique otkrijte u nastavku.

Na čemu trenutno radite?

Upravo smo ovih dana završili snimanje kampanje „It’s all about colors“ povodom izlaska nove kolekcije kišobrana, ali i potpuno novog segmenta u ponudi, a to su majice sa motivima mojih slika i crteža. Prepoznatljivi motivi na novom mediju, majicama dugih i kratkih rukava. Po prvi puta tu su i kišobrani i majice za muškarce.

Tako da ovime pored nakita, tunika ravnog i asimetričnog kroja, tajica i kupaćih kostima proširujem Mirna Sišul fashion boutique ponudu.

Može li se i kako utjecaj „novog normalnog“ vidjeti u vašoj novoj kolekciji?

Ne, na moju kolekciju kao i slike koje stvaram nikako ne utječe ovo stanje. Ja sam uvijek u dobrom raspoloženju, pozitivnom okruženju, u šarenim i veselim bojama. Baš nasuprot ovom stanju držim da treba više no ikada postati i ostati pozitivan.

Koji su „must have“ komadi ove jeseni i zime?

Ne razmišljam o modi kroz godišnja doba i o „must have“ komadima. Vidim modu kao nešto bezvremensko, uvijek aktualno. Kod mene je modna ponuda proizašla prvenstveno iz motiva mojih slika… dakle majice, tajice, kišobrani, tunike, kupaći zapravo prenose slikarski opus na tkaninu – to je moda koja proizlazi iz umjetnosti, iz kista.

Što vam je trenutno najveća inspiracija?

Trenutna i vječna inspiracija… a sada više nego ikada… pozitiva – ljepota svega što nas okružuje, ljepota dana, ljubavi, cvijeća… no ljepota je i u zrncu prašine, u kapljici vode, u odbačenom papiriću, u hrpi smeća i u svemu gdje pogled dopire… Ovo je jedini svijet koji imamo i velika je sreća gostovati u njemu…

Što ste pripremili za novi ELLE Boutique?

Za ovu priliku predstaviti ću nakit tj. kolekciju ogrlica „Crno u boji“. Također novosti iz kampanje „It’s all about colors“, a to su kišobrani, majice i tajice.

Dizajnerske komade Mirne Sišul možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Filip Gržinčić; B&B production by Boško Knežević i Borut Brozović

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Uz Mirnu, boje u svom stanu možete čuti: Ljepotu nalazim i u odbačenom papiriću…

Slikarske priče umjetnice koja stvara čaroban svijet u bojama

Laboratorio Donà osvojila je prestižnu Platinum A’Design Award

Veliki uspjeh domaćeg dizajna - Qwerty Elemental kolekcija osvojila prestižnu Platinum Design Award na A’Design Award & Competition u kategoriji modnih dodataka.

Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda Sommarena

Sinergija forme i funkcije u elegantnim kreacijama za samopouzdane žene

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

▲ Povratak na vrh