Posao ga ne mazi

30.01.2014.

Nova poslovna prilika donijela je u život Jasona Wua i brojne neprospavane noći

Dizajner Jason Wu u posljednje vrijeme radi više nego ikad jer je postao kreativni direktor ženske linije modne kuće Hugo Boss. Iako je nova karijerna uloga bila prirodni korak njegove karijeri, uz vlastitu istoimenu liniju, gotovo mu ne ostavlja nimalo vremena za nešto drugo.

“Pravi je izazov imati dva posla jer mi radno vrijeme traje dan i noć, 24 sata na dan. Imao sam osjećaj da je pravo vrijeme za novi korak u karijeri koji će biti drugačiji. Čim sam stigao, potrudio sam se istražiti i razumijeti sam DNK brenda. Učio sam o povijesti Hugo Bossa, o tome gdje su bili jučer, gdje su danas i gdje žele biti sutra. Bilo je to pravo edukacijsko iskustvo. Posljednjih šest mjeseci radim na puno višem nivou nego što je onaj na koji sam naviknut”, priznao je Jason Wu za portal WWD.

 

Haljina koju je prva dama SAD-a odjenula za inauguracijski bal

Haljina koju je prva dama SAD-a odjenula za inauguracijski bal

 

Jasonova vlastita kolekcija svjetlo dana ugledala je prije sedam godina, a jedna od obožavateljica  njegova dizajna je i prva dama SAD-a, Michelle Obama, koja je odabrala haljine s potpisom Wua  za inauguracijski bal 2009. i 2013. godine.

Nova uloga u Hugo Bossu pravi je izazov mladome dizajneru jer njemački brend nije poznat po ženskim kolekcijama te je vrlo cijenjen u svijetu muške mode. Kao teaser za novu kolekciju tajvansko-kanadskog dizajnera, 7. veljače bit će objavljen kratki film ‘This is Boss’. “Naš film daje vizualnu predodžbu Hugo Boss žene kakvu sam zamislio i svega što bi ona trebala biti”, objasnio je.

Izvor: Cover Media
Foto: Getty Images

Pročitajte i...

Shopping vodič: 10 najljepših prsluka

Ovaj neuobičajeni komad jedan je od ključnih ove sezone!

Pet vijesti iz svijeta mode koje su obilježile ovaj tjedan

Osim što je ovaj tjedna obilježio Tjedan mode u New Yorku, u pozadini su se odvijale neke nove smjene na čelima modnih kuća kao i novi financijski uspjesi i neuspjesi

Narasla vrijednost dionica Ralph Laurena

Tko ne riskira, ne profitira

Kendall Jenner, Gigi i Bella Hadid

Tko se pojavio na ekskluzivnom tulumu Harper's Bazaara?

Kendall Jenner, Gigi Hadid, Katy Perry, Alessandra Ambrosio i drugi u svečanim izdanjima

Diane kruger i Jason Wu

Nova suradnja

Stiže torba s potpisom stylish glumice Diane Kruger

Vizije stila

Kampanje dizajnerskih brendova za sezonu proljeće/ljeto 2014. već su poznate, a svaka je posebna na svoj način

▲ Povratak na vrh