Princeza je savršena

Princeza je savrsena
11.12.2013.

'Kate je idealna modna ambasadorica i savršena žena modernog doba', smatra omiljena Vojvotkinja dizajnerica Alice Temperley

„Princeza je prava inspiracija i najbolja ambasadorica britanske mode. Fenomenalno kombinira komade visoke i nosive ‘street’ mode. Ona je savršena žena našeg doba“, izjavila je jedna od najdražih Vojvotiknjih dizajnerica, Alice Temperley za dnevnik The Telegraph.

Kate Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea u kreaciji Alice Temperley

Vojvotkinja od Cambridgea često nosi kreacije britanske dizajernice i njene modne kuće Temperley London, a 38-godišnja dizajnerica ima samo riječi hvale za suprugu princa Williama.

Kako se Temperley posljednjih pet godina profilirala kao jedna od utjecajnijih dizajnerica vjenčanica, prije dvije godine šuškalo se da će kreirati Kateinu vjenčanu haljinu, ali ta je čast ipak pripala McQueenovoj Sarah Burton.

Kada je riječ o njezinom privatnom životu, Alice priznaje da su u formativnim tinejdžerskim godinama dio njezine pobune bili cjelonoćni ‘rave’ tulumi i kratke školske suknjice, a ni sada nije puno mirnija.

Alice Temperley

Dizajnerica Alice Temperley

„Mirnija i staloženija?! Ne bi li bilo bolje da sam ili otkačena, ili potpuno fokusirana. U modnom biznisu takvo se što i očekuje od dizajnera. Moj otac je i dalje zgrožen mojim poslom. Htio je da budem znanstvenica ili odvjetnica, a ja sam završila kao modna dizajnerica“, autoironično je zaključila.

© Cover Media, Getty Images

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh